• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Ваньо Танов: Срещу мен са хора със застрашени интереси

Ваньо Танов: Срещу мен са хора със застрашени интереси

/КРОСС/ „Заварих митниците в ужасно състояние. В момента те са на ниво 90-те години, след като всички структури са направени да бъдат неработоспособни. Ако говорим за приходи е още по-трагично", каза в интервю за Нова телевизия назначеният отново за шеф на митниците Ваньо Танов.

„В рамките на 4 месеца миналата година и сега за 8 ще е към 1,2 милиарда. Днес цял ден си мисля как да оправим това. Гледам справка по справка, фирма по фирма. Още не мога да кажа откъде идват проблемите. Има много битовизми - няма нито една проведена обществена поръчка, всички договори са изтекли. Цялата работа на митниците е блокирана. Приходите са със 100 милиона лева по-малко от миналата година", заяви Танов.

Той коментира, че има определени хора, които имат полза от блокаж на митниците. „Същите хора вероятно в момента организират недоволството. Нямам време да гледам дали назначението ми е предизвикало протести. Знам, че в митницата няма полемика, а точно обратното. Страхуват се, че ще излязат наяве нещата - къде са проблемите и кого са обслужвали. Това са милиони левове, които просто ги няма", категоричен беше шефът на митниците.

„Ще предам някои неща на прокуратурата още отсега. Има фирми, които имат гаранции в една определена банка. А след това им е разрешено да продължават да извеждат акцизни стоки, при условие, че няма да се плати той", допълни той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Орех

Кой предложи Ваньо? Да си признае пред народа и да си понесе отговорността!

14.08.2014 13:03:53

Стан

Бойков Ваньо пак е шефче. Нека далаверите и контрабандата бъдат подновени сега!

14.08.2014 13:03:44

цаца

Нагъл, груб и безпардонен - крушата не пада по-далеч от дървото. Ваньо не е по-различен от Боко!

14.08.2014 13:03:36

Буда

Прокуратурата да разследва Ваньо, както и агент Буда при 4-годишното престъпно управление на ГЕРБ! Ама на Цацаров не му стиска.

14.08.2014 13:03:27

Мутра

Че как да ти скочат подчинените ти, нали веднага ще се обадиш на Тиквата да ги "оправи"?!

14.08.2014 13:03:19

Анонимен

Всеки нормален и честен човек ще се притеснява когато турят на такъв пост човек, за когото се изнасят данни, че се занимава с мафиоти (Куьович) и под неговото управление на митниците, контрабандата достигна невиждани размери и беше задържано нищожно количество наркотици!

14.08.2014 10:33:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.