• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Ревизоро се съмнява в хвалбите на премиера за събрани 3 млрд. повече от контрабанда

Ревизоро се съмнява в хвалбите на премиера за събрани 3 млрд. повече от контрабанда

/КРОСС/Депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров - Ревизоро, който е бивш шеф на Агенция "Митници", се усъмни, че заради борбата с контрабандата в бюджета са влезли 3 млрд. лева повече от заложеното.

Със сумата от 3 млрд. лв. се похвали самият премиер тази сутрин в интервю за Нова телевизия, като по думите му контрабандата на цигари била сведена до под 8 процента.

„Към тези 3 млрд. лв. мисля, че прибавят парите, които дойдоха от Европа. Не са чак 3 млрд. лв., но когато човек трябва да се похвали - нека да го направи", коментира във Варна Ревизоро, цитиран от Дарик.

Той коментира и информациите в турски медии за български контрабандни цигари в южната ни съседка.

„Ако в България се окажат цигари, които са произведени във Франция, предназначени са за Турция и имат турски бандероли - Франция ли е виновна, нейните митнически служби ли са допуснали в България предназначени за друга държава цигари, френската контролна система ли не е упражнила контрол по границите и пазарите? Ако български цигари тръгват за Арабския свят и оттам се връщат в Турция през нейната южна граница - със същия успех можем да обвиним и Америка. Ако в България намерим нелегално „Марлборо", означава ли, че Америка е виновна. За това, което се случва в Турция, България не може да е виновна. България официално е изнесла неща за някъде и ако някой после заради разлика в цените го е внесъл в Турция - къде тогава е турската контролна система. Проблемите, които са на турска територия, не са наши и не ни интересуват", добави Димитров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А колко не са събрали за изминалите над 300 месеца в Прехода, след като м. януари са "хванали" 1,5 млрд лв, което било неголяма част от месечната контрабанда!? Т.Е. 300 х 2.0 млрд/месечно/ = 600 милиарда лв. в гушите на ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, ръководена от БКП !

21.03.2016 21:08:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.