• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

ЧЕЗ стартира проекти за подобряване на електроснабдяването в Дупница, Бобошево и Кочериново

ЧЕЗ  стартира проекти за подобряване на електроснабдяването в Дупница, Бобошево и Кочериново
432 000 лв. влага дружеството в модернизация на възлови станции

/КРОСС/ ЧЕЗ Разпределение България инвестира в мащабна модернизация на възловите разпределителни станции в гр. Дупница и с. Слатино, общ. Бобошево. Компанията влага в реализацията на обектите 432 000 лв. и след нейното изпълнение ще се подобри качеството и сигурността на електрозахранването за 5000 домакинства и стопански клиенти в селата Крумово, Мурсалево, Фролош, Цървище, Боровец, Бураново и Драгодан в община Кочериново, в село Слатино, община Бобошево, и в гр. Дупница.

Реконструкцията на възловите станции обхваща модернизация на всички електрически съоръжения и апарати, с което се постига оптимизиране на техническите параметри, увеличение на експлоатационния живот и повишаване на надеждността и безопасността на работа. Подменят се всички части и компоненти с нови, извършва се модернизация на съществуващите системи за защита, контрол, измерване и сигнализация и се въвежда нова система за управление от разстояние. По този начин ще се намалят времето за локализиране на аварии и прекъсванията на електрозахранването на клиентите на дружеството в посочените райони.

ЧЕЗ Разпределение е предприела всички необходими мерки за недопускане на изключвания на електрозахранването по време на ремонтните дейности. За да подсигури комфорта на клиентите, компанията е осигурила временни уредби, към които е прехвърлила захранващите региона съоръжения. Планирани прекъсвания се очакват еднократно, само при възстановяване на нормалната схема на електрозахранване, за което клиентите ще бъдат уведомени по надлежния ред.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.