• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Божидар Искренов и кметът на Монтана Златко Живков откриха регионалните полуфинали на Фен Купа 2017

Божидар Искренов и кметът на Монтана Златко Живков откриха регионалните полуфинали на Фен Купа 2017

/КРОСС/ „Радостта на народа" Божидар Искренов и кметът Златко Живков откриха днес в Монтана деветия регионален полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2017. Участници в надпреварата са най-добрите 32 отбора от Видин, Враца, Плевен и града домакин. Те ще премерят сили в рамките на уикенда, за да излъчат предпоследния, девети национален финалист на турнира без капка фалш.

Добре дошли в Монтана и честит 15 юбилей на Kamenitza Фен Купа. Всички най-добри отбори на Северозапада са тук. Тук е и Божидар Искренов, за което сме му много благодарни. Пожелавам късмет на всички. Нека да играем повече и да се караме по-малко. Всички обичаме футбола и всички обичаме Каменица!", заяви Златко Живков по време на встъпителната церемония. Заедно с него, за да изразят подкрепата си към турнира, на сцената се качиха зам. кметовете от община Монтана Тихомир Антонов и Диман Георгиев и ветеранът на ФК Монтана Людмил Георгиев.

Непосредствено след откриването Искренов, кметът и зам. кметовете взеха участие в традиционния демонстративен мач, в който един срещу друг се изправиха отборът на община Монтана и тимът на „Гиби и приятели". Срещата беше доста оспорвана и всички играчи на терен демонстрираха много спортсменско поведение. В крайна сметка общинарите успяха да измъкнат победата с 5:4, като три от головете им бяха дело на кмета Златко Живков. Гибонът също се разписа два пъти във вратата на община Монтана и вдъхнови със самоотвержените си изяви стотиците фенове на терен.

До края на деня днес предстоят още много вълнуващи мачове от програмата на турнира. Миналогодишните регионални шампиони „Еталон 05" (Монтана) отново са сред титулярните участници. Първият им мач от груповата фаза е срещу „FC Madrid" от 19:20ч. След това ще се изправят срещу „Олимп Лом" в 20:30ч., а последната им среща за днес е срещу „Реал оригинал" в 21:40ч.

Дербитата от груповата фаза ще се играят почти до 23:00ч. тази вечер, а утре регионалната надпревара продължава от 1/8 финалите и директните елиминации. Името на новия регионален шампион ще стане ясно утре, веднага след финалния мач, който стартира в 13:00ч. Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.