• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

По-малко от седмица до първия концерт на Bob Moses в България

По-малко от седмица до първия концерт на Bob Moses в България

/КРОСС/ Остава по-малко от седмица до първото гостуване на Bob Moses в Yalta Club на 18 юли, когато канадското електронно дуо ще представи песни от предстоящия си албум в ролята на гост и хедлайнер на TAKEOVER LIVE – новият клубен формат на Любо Урсини в Room 2. 

Тази година Bob Moses се завърна с чисто нов сингъл Heaven Only Knows и анонс за цял албум, който излиза през есента и ще има своеобразна предпремиера на живо по време на първия TAKEOVER LIVE. Гостуването в Yalta Club е едно от малцината европейски участия  в календара на електронното дуо, което ще свири само в Истанбул и София, преди да отлети за гиг на испанския музикален фестивал Benicàssim. Концертът на Bob Moses в София е истинска генерална репетиция за голямото северноамериканско турне Battle Lines със специалното участие на Mansionair, което започва през есента.

                  

Освен новите си парчета, спечелилото награда Грами канадско дуо на Tom Howie и Jimmy Vallance ще представи най-големите си хитове от предишните си издания и суперуспешния дебютен албум Days Gone By от 2015 – Tearing Me Up, All I Want, Like It or Not, Talk, Winter’s Song и Too Much is Never Enough. Хипнотичната любовна музика на Bob Moses е най-подходящият старт за нов формат, посветена само и единствено на чувственото изживяване с емоционална електроника. TAKEOVER LIVE е естествено продължение на едноименната концепция на Любо Урсини за дълги диджей сетове в интимната индустриална атмосфера, която поставя музиката с определено послание на първо място.

Седмичното събитие е замислено като вечерен ивент след края на работния ден, който се възползва не само от дискретния мрак на Room 2, но и от обновената лятна градина пред клуба – идеално място за коктейли и лек разговор преди гига на канадското дуо в залата на TAKEOVER. Диджей сетовете за вечерта на 18 юли са на Любо Урсини. 

Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2235500749820257/

Повече за Bob Moses: http://bobmosesmusic.com/

Повече за Takeover: https://jointhetakeover.com/

На 18 юли YALTA CLUB предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на now@jointhetakeover.com

Билети за TAKEOVER LIVE: BOB MOSES се предлагат само на входа на клуба в деня на партито срещу 20 лева.

Повече подробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.