• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Камионите преминават през ГКПП „Кулата“ по договорения от министър Московски график

Камионите преминават през ГКПП „Кулата“ по договорения от министър Московски график

/КРОСС/ Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски получи уверение от гръцките власти, че договореното ежедневно пропускане на камионите през ГКПП „Кулата" от 11.00 до 16.00 часа се спазва. Той следи ситуацията на българо-гръцката граница и е в постоянен контакт с областния управител на Благоевград Бисер Михайлов, както и с представители на гръцката държава.

Министър Ивайло Московски призовава всички превозвачи, пътуващи към южната ни съседка, да се съобразяват с графика за преминаване през ГКПП „Кулата" и да спазват разпоредбите на българските и гръцките власти. Българската държава полага всички възможни усилия за възстановяване на свободното придвижване на стоки и хора през границата с Гърция. Въпреки това, всички български превозвачи и граждани трябва да имат предвид, че утре (12 февруари) се очаква масова общонационална стачка на територията на Република Гърция, което може да създаде сериозни затруднения при придвижването.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

БОЙКОт на ДАНАЙЦИТЕ

Сега е задължително Бойко Борисов да РАЗПОРЕДИ БОЙКОТ на гръцките стоки и на нашите туристи за Гърция.Ние данъкоплатците от частния сектор не знаем почивен ден и плащаме данъци,а армията от 460 хиляди бюджетни чиновници имат празници/4х4 май и септември/,вземат ДМС/премия всяко тримесечие/ и хукват да харчат в Гърция,да пълнят гушите,на тези нагли айлякчии,които са ОРГАНИЗИРАНИ в блокадата от гръцките власти.Да бъдат заплашени чиновниците с атестиране,получаване на оценка слаб 5 и уволняване от работа, ако пътуват до Гърция.Да остане гръцката стока непродадена,да затварят границата в ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕЗОН,от Великден до октомври.Да се подпомогнат нашите "хотелиери" и прочие граждани да блокират границите и да не допускат леки коли и автобуси с туристи,само TIRове.Имаме карт бланш от ЕС да се оправяме сами!СОЛИДАРНОСТ!БОЙКОТ НА НА ГРЪЦКИЯ ТУРИЗЪМ И ДА УДАРИМ В ДЖОБА,МАЛЯКИТЕ ПОДЛИ,ДАНАЙЦИ!

11.02.2016 14:20:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.