• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Мечтата ми е да видя щаб-квартирата на НАТО в Москва, психологически ще ни олекне

Мечтата ми е да видя щаб-квартирата на НАТО в Москва, психологически ще ни олекне

/КРОСС/ Далай Лама: Моята мечта е да видя щаб-квартирата на НАТО в Москва. Това сподели в интервю за вестник „Коммерсант" духовният предводител на тибетците като подчерта, че въпреки общоевропейската криза на хуманитарни ценности, песимистичните тенденции за засилване на авторитаризма в света и стремежът към „силната ръка" бавно, но неотклонно се заражда движение, което им противостои.

„Гледам Америка и чуват много критики към Белия дом. Много от онези, които подкрепиха Доналд Тръмп, сега се обявяват срещу него. Гледам Русия и виждам протести срещу корупцията и така нататък. Мисля, че в сталинските времена това би било невъзможно. Промените се извършват, макар и не така бързо. Знаете ли, аз имам една мечта: щаб квартирата на НАТО да се премести в Москва. Ако офисът на Алианса се окаже в Москва, на всички психологически ще ни олекне, ще се появи усещането, че сега вие и американците сте заедно! Боя се, наистина, че след такова предложение, в Америка вече няма да ме пуснат", добави Далай Лама.

Той отбеляза още, че въпреки излизането на Великобритания от ЕС, мнозина британци не харесват това, върви дискусия, гражданите открито изявяват своето несъгласие. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

"Мечтата ми е да видя щаб-квартирата на НАТО в Москва" - Е това ще хвърли в дълбок душевен смут всички ЕТАЦ-правоверни по света и ОСОБЕНО у нас!!! Сергей Шойгу - председател на Асамблеята на НАТО!!!

16.08.2017 19:01:19

Анонимен

по скоро ще види господ!

16.08.2017 17:02:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.