• 22 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

ЕРП Север обнови мрежови съоръжения за 200 000 лева в област Варна

ЕРП Север обнови мрежови съоръжения за 200 000 лева в област Варна

/КРОСС/ ЕРП Север извърши рехабилитация на електроразпределителната мрежа в Долни чифлик, Провадия, Щипско, Храброво и Величково в област Варна в рамките на проекти от Инвестиционната програма на дружеството. По съоръженията от въздушната мрежа ниско напрежение в посочените райони бяха вложени общо 23 000 метра усукани изолирани проводници, характеризиращи се с повишена устойчивост на метеорологични условия, като летни бури, снегонавявания, обледявания. Подменени бяха и част от стълбовете, за да бъдат минимизирани евентуални аварийни събития и за да се подобри електроснабдяването на десетки хиляди жители от включените в проекта населени места.

Електроразпределение Север обслужва мрежа с обща дължина от 42 526 км в областите Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен. Обектите от Инвестиционната програма на дружеството се изпълняват в съответствие с регулаторните изисквания за развитие на електроенергийната инфраструктура в България. Дейностите по електроразпределителните съоръжения са част от провежданата политика на дружеството за поетапно обновяване на мрежови обекти с цел осигуряване на непрекъснатост на снабдяването и качество на доставяната електрическа енергия. Модернизираната мрежа в рехабилитираните населени места е с капацитет да поеме повишено потребление и позволява присъединяване на нови клиенти от новоизграждащи се обекти с жилищно или бизнес предназначение.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.