• 15 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Енерго-Про обнови електрически съоръжения по ул. „Христо Ботев“ в Балчик

Енерго-Про обнови електрически съоръжения по ул. „Христо Ботев“ в Балчик

/КРОСС/ ЕНЕРГО-ПРО Мрежи реконструира електроразпределителната мрежа по ул. Христо Ботев" в град Балчик. Техническите екипи на дружеството подмениха проводниците от стълбовете до сградите на улицата. За удобство на клиентите електромерните табла бяха изнесени на граница-та на собствеността. По този начин специалистите на дружеството ще могат да следят постоянно техническото състояние на уредите и регу-лярно да отчитат консумираната електроенергия на клиентите, без да е необходимо те да осигуряват достъп до своите имоти.
Проектът е част от инвестиционната програма на Енерго-Про Мрежи. С реконструкцията се гарантира качествено и надеждно електрозахранване на домакинствата и стопанските обекти в района. Значително намалява рискът от възникване на аварии по мрежата.
Част от електромерните табла по ул. „Христо Ботев" в Балчик са разпо-ложени в непосредствена близост до училище „Св. св. Кирил и Методий".
През август Енерго-Про Мрежи предприе профилактика на всички тра-фопостове и електрически касети, които захранват учебните заведения в Североизточна България, за да се осигури нормално протичане на учебния процес. Специалистите на дружеството инспектират съоръженията и ги обезопасяват при наличие на разбити и отворени при вандалски прояви врати и предпазни щитове.

Всеки гражданин, който забележи нередност по електрическите съоръ-жения в Североизточна България, може да подаде сигнал на денонощна-та телефонна линия на ЕНЕРГО-ПРО 0700 1 61 61 или на имейл service@energo-pro.bg. Екипите на компанията своевременно ще напра-вят проверка.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.