• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Поморие спечели Купата на Мтел в Бургас

Поморие спечели Купата на Мтел в Бургас

София /КРОСС/ Малките футболисти от ОФК „Поморие" спечелиха детския футболен турнир за купата на Мтел в Бургас. Отборът завоюва първото място в оспорван мач и след 1:0 срещу другия финалист - домакините от ДФК "Бъдеще". Бронзовите отличия останаха за „Бургас Спорт".
Победителите бяха наградени от кмета на Бургас Димитър Николов, под чийто патронаж се проведе състезанието.
Общо осем детски отбора до 12-годишна възраст взеха участие в продължилия два дни футболен турнир. Благодарение на генералния спонсор Мтел, всички играчи получиха пълна футболна екипировка и футболни топки.
По време на церемонията бяха раздадени и 9 индивидуални награди. За най-добър вратар бе отличен Валентин Мирославов от „Чайка", за най-добър защитник - Ангел Стоянов („Средец"), за най-добър полузащитник - Никола Колев от „Св. Никола" и за най-добър нападател - Радослав Терзиев от „Бургас Спорт". Голмайстор на турнира стана Иван Митев от „Бъдеще" с 6 гола, най-техничен състезател - Георги Петров от „Звездичка", а най-полезен състезател - Георги Бачев от „Нефтохимик". Призовете за „Играч на турнира" и за „Най-добър треньор" отидоха съответно при капитана и при наставника на шампионите от Поморие - Рамиз Ерсоев и Лъчезар Данев.
Състезанието е първото от двата турнира за Купата на Мтел, като вторият ще се проведе в Пловдив през октомври. Спонсорираните от компанията спортни събития са част от Националната програма „Децата и футболът", която е създадена и се реализира от Асоциацията на българските футболисти със съдействието на Министерството на младежта и спорта и Българския футболен съюз.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.