• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

До 75% намаление на смартфони и абонаментни планове предлага Мтел от днес

До 75% намаление на смартфони и абонаментни планове предлага Мтел от днес

/КРОСС/ Мтел предлага до 75% намаление на всички 4G смартфони и на абонаментни планове Мтел безкрай от днес. Промоционалната кампания „Дни на щастието" ще продължи един месец и от нея ще могат да се възползват всички настоящи и нови клиенти на телекома.

Чрез едновременното намаление на устройства и абонаментни планове Мтел дава възможност на потребителите да се възползват от комплексна отстъпка, която да покрие всичките им мобилни нужди. Клиентите могат да се възползват от намаленията на устройства и абонаментни планове както поотделно, така и заедно.
В периода на намалението клиентите могат да си купят 4G смартфони на по-ниски цени, като изберат сред голямото разнообразие от устройства с различни характеристики, които Мтел предлага. Така например те могат да вземат Samsung Galaxy Note 4 на цена от 389,99 лева заедно с абонаментен план Мтел безкрай 3XL, чиято месечна такса ще бъде намалена до 17,50 лева за първите 12 месеца от двугодишен договор. Друг пример е Sony Xperia M4 Aqua, който ще струва 129,99 лева с план Мтел безкрай 2XL, включващ неограничени разговори към всички мобилни мрежи в страната и 8000 MB на максимална скорост на промоционална цена от 8,50 лева през първите 6 месеца. Смартфонът Lenovo Vice C пък ще може да се вземе само за 9,99 лева със същия абонаментен план и отстъпка от месечните такси. Повече информация за намаленията на устройствата, предлагани от Мтел, можете да намерите на сайта ни.
Освен от по-ниски цени на устройства, клиентите на телекома могат да се възползват и от до 75% отстъпка от месечната такса за тарифни планове Мтел безкрай. Промоционалните отстъпки в размер на 50% и 75% от месечната такса се предлагат при двугодишен абонамент и важат за период от 3 до 12 месеца според тарифния план. Така например, абонат на тарифен план Мтел безкрай 3XL говори неограничено към всички мобилни мрежи в страната, сърфира с 15 000 MB на максимална скорост и ползва до 1000 минути, MB и SMS-и в роуминг в ЕС само за 17,50 лева за първите 12 месеца, след което заплаща стандартната месечна такса от 69,99 лева. Можете да видите отстъпките за всеки конкректен план в таблицата по-долу или на сайта.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.