• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Вече гледаме и YouTube с Интерактивната телевизия на Мтел

Вече гледаме и YouTube с Интерактивната телевизия на Мтел

/КРОСС/ Клиентите на Мтел вече могат да се възползват от функционалностите на YouTube и през телевизорите си. Съдържанието от милиони часове на видео платформата е достъпно в менюто на Интерактивната телевизия на Мтел. 

Приложението поддържа всички основни функционалности на YouTube, като съдържанието е разделено в 14 категории, всяка от които има възможност да се сортира според желанието на зрителя - най-нови, най-гледани, най-оценени или най-популярни клипове.

Потребителите могат да спират, превъртат, гледат клипове наново, както и да прескачат на предишни или следващи файлове. Опцията за търсене им дава възможност да намерят бързо любимите си изпълнители, а функциите за „свързано видео" и „повече от потребител" им помага да откриват нови материали от любимите им жанрове.

Освен да се насладят на любимите си YouTube видеа директно на своя телевизор, клиентите на Интерактивна телевизия от Мтел могат да гледат най-интересните предавания и филми до 3 дни назад, както и да запишат любимото си предаване и да го гледат, когато им е удобно. В момента клиентите могат да се възползват и от оферти за телевизия и интернет с до 50 % отстъпка за целия срок на абонаментния план.

 

Telekom Austria Group се търгува на Виенската стокова борса от ноември 2000 година. Групата е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с 23 милиона клиенти на всички пазари, на които оперира. Към момента TAG оперира в осем държави: Австрия (А1), България (Мобилтел), Беларус (velcom), Хърватия (Vipnet), Словения (Si.mobil), Сърбия (Vip mobile), Македония (Vip operator) и Лихтенщайн (mobilkom Liechtenstein). Общият пазар на осемте държави обхваща около 41 милиона жители. Към 17 юли 2015 г. в Групата работят около 16 хиляди души. В края на 2014 година общите приходи на групата са приблизително 4 млрд. евро. Портфолиото на TAG обхваща продукти като гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията.

Мтел е водеща компания на пазара на телекомуникации в България, част от Telekom Austria Group. Днес телекомът с пазарен дял от 38,6% предоставя своите услуги на 4,3 милиона клиенти. Компанията има важна роля като двигател на икономиката и обществото с инвестиции, надхвърлящи 3,5 млрд. лв. за последните 20 години. Телекомът предоставя на своите клиенти мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия. С придобиването на Blizoo Мтел става най-голямата компания в България по брой клиенти на фиксиран интернет и втората по големина по брой клиенти на тв услуги. Това, заедно с водещата позиция на Мтел на мобилния пазар, утвърждава компанията като лидер в сектора на телекомуникациите в България.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.