• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Мтел с отличия за рекламна ефективност EFFIE

Мтел с отличия за рекламна ефективност EFFIE

София /КРОСС/ Мтел получи Сребърна награда на фестивала за ефективност на рекламата „EFFIE България 2015", организиран от Българската асоциация на комуникационните агенции. Отличието беше връчено на церемония снощи за кампанията „Ти водиш", реализирана за Мтел от рекламната агенция на телекома - „The Smarts".
„Ти водиш" е имиджовата кампания, която миналата година представи новото мото на Мтел. Кампанията беше отличена в една от най-оспорваните категории - „Корпоративни комуникации", където не бяха връчени бронзов и златен приз. Според експерти тази категория е една от най-трудните на фестивала, тъй като участниците в нея трябва да демонстрират как освен, че са постигнали добри бизнес резултати, са успели трайно да променят и нагласите на потребителите.
Чрез „Ти водиш" Мтел направи заявка за нов имидж, като даде обещанието за общуване с клиентите по нови правила. Компанията се ангажира да продължи да бъде предпочитаният от клиентите телеком, който им предоставя най-добрите технологии, но те да имат свободата да избират кога и как да ги ползват. Само за два месеца чрез кампанията Мтел успя да наложи новото си корпоративно мото - „Ти водиш", и започна да преобръща негативните нагласи към марката, натрупани през годините.
Режисьор на телевизионния клип за кампанията е Петко Спасов. Оператор е Юлиян Атанасов, а музиката е дело на Николай Маджаров-Файчето.
Освен наградата в категория „Корпоративни комуникации", Мтел получи още едно признание, като оглави класацията за рекламодателите в тазгодишното издание на фестивала.
Наградите EFFIE отличават най-ефективните рекламни кампании през предходната година и следват регламента на международния формат, провеждащ се във всички развити пазари. Повече информация за наградените кампании, както и за самите награди, е публикувана на сайта на „EFFIE България‘ 2015".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.