• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Изключителна ефективност и надеждност с климатичните системи от LG

Изключителна ефективност и надеждност с климатичните системи от LG

/КРОСС/ Най-новата климатична система с променлив дебит на хладилния агент (VRF) - Multi V S е проектирана специално за малки и средни помещения. Тази климатична система с лек и компактен корпус е едно ефективно и екологично решение за охлаждане и отопление, което предлага и гъвкавост при монтажа. Multi V S е една отлична инвестиция - тя е изключително енергийно ефективна и надеждна и така помага на потребителите да намалят оперативните си разходи. В Multi V S са внедрени редица патентовани решения с фокус в бъдещето, сред които и функцията Smartphone Control, позволяваща на потребителите да следят и регулират настройките от разстояние.

„Революционната VRF система на LG прави Multi V S идеално устойчиво решение за жилища и малки офиси. VRF допринася за пестенето на енергия, работи мощно, но тихо и предлага изключителна гъвкавост при монтажа си. Смятаме, че нашите клиенти ще бъдат впечатлени от сравнително ниския разход на използване и поддържане на тази изключително надеждна система. Multi V S е още един чудесен пример за ангажираността на LG да бъде отговорен лидер на пазара, който спазва етическите бизнес практики и едновременно с това произвежда най-ефективните и иновативни технологии, щадящи околната среда", коментира Петър Митев, мениджър климатична техника за България и Македония.

Новата VRF система на LG има и изключително добър коефициент на енергийна ефективност (EER) от 3,95 в режим на охлаждане и коефициент на преобразуване (СОР) от 4,25 в режим на отопление. В Multi V S е внедрена и технологията на LG за променлива верига на топлообменника, която автоматично избира оптималните потоци на топли и студени течения. Тази интелигентна функция повишава общата енергийна ефективност с пет процента.

Все по-„умна" битова техника

За по-голямо удобство, LG оборудва своята Multi V S с няколко допълнителни полезни функции включително Smartphone Monitoring and Control. Тази лесна за ползване система дава възможност да се следи производителността и да се регулират настройките чрез Mobile LG Monitoring View (LGMV) Bluetooth модул или чрез мобилното приложение LG SAC Control.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 82 000 души в 119 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от четири бизнес подразделения - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution и Vehicle Components - и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, миялни машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR партньор на 2014 г. За повече информация относно LG Electronics, моля посетете www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company
Компанията LG Electronics Home Appliance & Air Solution е глобален лидер в индустрията за домакински уреди, системи за климатизация и за качество на въздуха. Компанията създава цялостни решения за дома, използвайки основните си технологични разработки, които са водещи в индустрията. LG има ангажимент да прави живота на потребителите по-добър като предлага добре замислени продукти включително хладилници, перални и миялни машини, готварски уреди, прахосмукачки, вградени уреди, климатици, пречистватели и изсушители на въздуха. Взети заедно, тези продукти предоставят по-голямо удобство, отлична производителност, големи икономии и ползи за здравето. За повече информация посетете www.LG.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.