• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Красивият извит саундбар на LG предлага невероятен дизайн и изключителен звук

Красивият извит саундбар на LG предлага невероятен дизайн и изключителен звук

/КРОСС/ Невероятно красивият безжичен извит саундбар Music Flow HS8 от LG Electronics (LG) е перфектният партньор на последните свръх модерни извити телевизори, предлагани от компанията. Той ще се предлага на европейските пазари от началото на следващата седмица. Тази 360-ватова, 4.1-канална саунд система прави повече от това просто да надгради домашното телевизионно преживяване - тя дава възможност на потребителите да изживеят звука по един съвсем нов начин.

Извитата форма на саундбара има повече от дизайнерска роля - тя допринася за невероятно потапящо преживяване. Мястото в стаята, където звука е най-равномерен (т.нар. sweet spot) е разширено, а високоговорителите са позиционирани от двете страни на саундбара, за да разширят диапазона на звука. Дизайн и технология вървят ръка за ръка в HS8, за да се роди едно от най-добрите решения за съраунд звук на пазара.

LG HS8 се откроява от конкурентните продукти чрез високо динамичния режим i-Sound. Тази иновативна функция подобрява гледането на телевизия, като приспособява настройките на звука към множество видове аудио от разнообразни видове съдържание. i-Sound може незабавно да интерпретира точно какво се гледа в момента и автоматично настройва изходния звук така, че да го напасне оптимално на гледаното съдържание. Добавянето на уникалната, динамична i-Sound система на LG гарантира, че телевизионните предавания, филмите и музиката ще звучат точно както е предвидено да бъдат чути.

Освен това, извитият саундбар HS8 се присъединява към колекцията LG Music Flow, която е съвместима с Google Cast. Тази невероятно удобна функция позволява на HS8 да работи безгрешно с повечето популярни услуги за стрийминг на музика, така че слушателите могат да изпращат музика директно от смартфоните или таблетите си към саундбара чрез домашната си Wi-Fi мрежа. Изберете музика, щракнете върху иконата на Google Cast и съдържанието незабавно ще бъде изпратено към саундбара.

С пълна гама от опции за Wi-Fi и Bluetooth свързаност, LG HS8 може да бъде използван да предава аудио съдържание едновременно към няколко стаи, свързвайки с LG Music Flow говорители, за да създаде перфектното слушателско преживяване. Когато в една стая са поставени множество говорители, иновативният режим Home Cinema потапя зрителя в богато кино преживяване от комфорта на дивана вкъщи. В тази функция режимът Multi-room може да бъде програмиран да превърне целия дом в една голяма саунд система. Потребителите могат да управляват музиката във всяка стая само с едно мобилно устройство, което им дава възможност да изберат един плейлист за цялата къща или да изберат различни песни за всяка стая. Друга уникална функция на HS8 е съвместимостта с устройства за дистанционно управление на телевизори, предлагани от осем популярни производители.

"Ние сме компанията, която показа на пазара невероятно изглеждащи извити телевизори и е съвсем естествено да представим сега и подходящ за тях аудио продукт," каза Мин Биюнг-хоон, старши вицепрезидент на дивизията за аудио-визуални продукти на LG Home Entertainment Company. "Начинът, по който потребителите слушат музика в дигиталната ера се е променил драстично и LG Music Flow е нашият отговор на желанието на кино и музикалните маниаци да притежават красиви устройства, които звучат толкова добре, колкото и изглеждат."

HS8 ще бъде представен на щанда на LG на IFA в зала 18 на Messe Berlin между 4-9 септември.

Основни спецификации:
• Свързаност:
Auto Music Play: Синхронизира се с мобилни устроства чрез Wi-Fi, за да предава музика автоматично към саундбара
Управление чрез смартфон приложение: Smart UX (универсална опция за търсене, куриране на музика)
• Google Cast: Лесен достъп до интернет стрийминг и радио приложения включително Google PlayTM Music, Pandora, Songza, TuneIn, iHeartRadio, Rdio и др. (наличността на услугите е различна за различните държави)
• Мрежа: Wi-Fi / Bluetooth 4.0
• Mood Station: Режим за множество стаи / Режим за домашно кино
• HomeChatTM (Налично за Австралия, САЩ, Обединено Кралство, Германия, Нова Зеландия и Корея)
• Звук: i-Sound / 4 високоговорителя (2 предни, 1 лява, 1 дясна) / LG Auto Sound Engine / SFX за Стерео съраунд саунд / 24bit/192KHz Семплинг / LG Sound Sync
• Мощност: 4.1-канална система / 360W
• Размери (W/D/H): 1200mm x 43mm x 82mm
• Може да се монтира на стена
• Съвместима с устройства за дистанционно управление на телевизори

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.