• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Бонев: Само левите могат да изметат мутрите от властта

Бонев: Само левите могат да изметат мутрите от властта

/КРОСС/Това трябва да разберат хората, които уж бяха срещу ГЕРБ, а за една нощ се превърнаха в яростни критици на БСП. Не е нужно да харесвате БСП, а да разберете, че няма друга партия, която в този момент може да измете мутрите от властта.

Това пише бившият шеф на МВР Богомил Бонев във Фейсбук. Той допълва:
Ама били едни и същи, бесепарите създали мутрите... Така беше едно време. Сега левите са единствената способна сила да ликвидира пръкналото се от нея чудовище. Няма друг. Това е и единственият шанс на десните за оцеляване и нормализиране на политическия живот. Докато се водят "десни" заедно с герперастите, нищо добро не ги чака.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Двата клана на олигарсите се разбраха БСП да смени ГЕРБ. Затова трябва да се изрине цялата политическа паплач на прехода. Като начало трябва да се бойкотират тези избори. Политиците не зачетоха волята на 3.5 милиона избиратели участвали на референдума. Трябва да ги накажем.

07.03.2017 12:10:00

Анонимен

Като говорим за мафиотски организации, аз няма да бъда голословен, а ще спомена само няколко факта, които няКОЙ очевидно силно се надява българите да са забравили: 1.Чрез АЕЦ "Белене" БСП отмъкна около 2млрд./два милиарда лева. 2.Не много отдавна, само преди някакви си пет или шест години Станишев отмъкна от българските данакоплатци около 4млрд,/четри милиарда лева/ със заменките на ниви и гори срещу апетитни земи по черноморието! 3.Чрез "Южен поток", който Стойнев от кабинета на Орешарски се биеше в гърдите, че бил направил необратим, БСП отмъкна от нас още два милиарда лева. 4.Когато правителството на БСП, ДПС и Атака с премиер Орешарски фалира КТБ, окрадоха още 3,5 милиарда лева. 5.Сега, ако допуснем отново тези пладнешки разбойници до властта ще продадат цялата ни държава! 6.Като добавим към това и гласовете, които се чуват в БСП за сваляне на санкциите към Русия и за напускане на НАТО става ясно чии инереси защитават тези хора! Затова на изборите да гласуваме масово за единствената доказала се проевропейска партия ГЕРБ!Защото ГЕРБ е единствената мощна партия, която може да се противопостави на майкопродавците от БСП, Атака и АБВ.!

06.03.2017 21:28:34

Анонимен

Самите леви са мутрите!

06.03.2017 19:55:53

Анонимен

Предлагаш се на сергията на властта и чакаш. ТОВА НАЙ ГО МОЖЕШ. И СИ МИСЛИШ ЧЕ ТИ ВЕРВАМЕ.МУТРАТА РЕВЕ ЗА РЕВАНШИЗЪМ.

06.03.2017 17:42:28

Анонимен

А ЛЕВИТЕ произхождат от мутрите!Параграф 22.

06.03.2017 17:30:31

Анонимен

Бонев и ти беше от СДС министър на МВР и си пи кафето с баш мутрите ,а после игра с БСП и Първанов на президенски избори . А на Първанов дължим тройната коалиция която създаде олигархията ,Пеевски и други такива. Така че не просто мълчи а ОНЕМЕЙ !!!

06.03.2017 17:30:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.