• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Първа среща с новото Porsche 911

Първа среща с новото Porsche 911

/КРОСС/Матиас Мюлер, изпълнителен директор на Porsche, разказа повече подробности за новото Porsche 911.

Разчупихме традицията, защото сменихме технологията на двигателите. Сега те са турбо. Турбо двигателите също имат дълга традиция в Porsche. Били сме много успешни в моторните спортове години наред. Сега обаче трябваше да изпълним екологичните изисквания, което означава, че трябваше да се справим с въглеродните емисии. Ние понижихме тези емисии с 12% и в същото време нашата кола е по мощна и бърза, каза Матиас Мюлер в интервю за телевизия Bloomberg от Франкфурт, цитиран от bgonair.bg.

Китай е труден пазар в момента, но ние не усещаме забавяне, защото написахме домашното си, което означава, че имаме много атрактивно портфолио за китайските потребители. Ние разширихме мрежата си от дилъри, както като количество, така и като качество и това означава, че сме готови да се справим с всички тези проблеми, които те имат с икономиката си.

Продажбите през 2015 са се увеличавали в Китай. За 2016г. Матиас Мюлер оочаква също ръст, "защото през следващата година ще имаме новото поколение 911 и новия Cayman, след което и Panamera, така че гледаме в бъдещето".

Що се отнася до конкуренцията в сегмента на луксозните коли Матиас Мюлер казва: Притесняваме се от всяка конкуренция. Ние обаче сме уверени. Ние сме марка, която е много горда, има дълга традиция, така че следим конкуренцията, но не се притесняваме.

Това е голямо предизвикателство да понижим въглеродните емисии до 95 грама за километър до 2020. Така че те трябва да са внимателни с ограниченията за 2025, защото това е голямо предизвикателство за автомобилната индустрия да изпълним изискванията за 2020.

Ние продаваме коли в Америка, в Азия, в останалия свят, както и в Европа, така че може да компенсираме с тези различни пазари, ако това е необходимо, казва още Матиас Мюлер.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.