• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

ANNA се завръща в България за ударно парти на Solar Summer

ANNA се завръща в България за ударно парти на Solar Summer

/КРОСС/Родената в Бразилия АNNA е изключително търсен артист в световен мащаб, защото тя превръща в успех всичко, което предлага на пазара. Независимо дали продуцира музика за най-различни топ лейбъли, ремиксира на най-високо ниво или просто разтърсва дансинга с появата си навсякъде, DJ АNNA е една от най-интересните жени диджеи и продуценти на музика на тази епоха. С любов към музиката, от ранна възраст тя люлее клубовете в родната си страна. Способността и присъствието й зад пулта са просто зашеметяващи. Ефектът - запалване на дансинга и създаване на енергия, която пленява всичко живо. На фронта на музикалното продуциране, ANNA плува във водите на deep house-а, а също и в енергичен tech house & techno саунд, които са намерили своето място сред най-добрите лейбъли като Tronic, Witty Tunes, Great Stuff и Toolroom Records.

Българската публика вече имаше възможността да чуе и види всичко казано до тук. ANNA бе гост в един от най-добрите клубове, сърцето на електронната музика в София - Yalta club. Само след броени дни тя ще се завърне на родна земя, за да огрее сцената на ежегодния летен фестивал - Solar Summer на Cacao Beach. Фестивалът е запазена марка на Yalta club, и защото те винаги знаят как да будят страсти в почитателите на тази музика, ANNA ще пуска в комбина с друг изключителен професионалист - Sharam.

Какво да очакваме от ANNA, какви са нейните очаквания и какво още сподели за себе си в специално интервю за КРОСС разберете сега.

Здравей, АNNA! Преди всичко, да те попитам, как реши да станеш DJ?

Баща ми беше собственик на нощен клуб. Когато започнах да ходя там, една определена вечер се оплаках от
DJ-я и моят баща ми каза да отида и да го направя сама, така че приех предизвикателството.Започнах да пускам бразилска музика, а година по-късно се влюбих в underground музиката. Започнах да практикувам върху грамофона около 8 часа на ден и да проучвам, като луда за всички видове underground музика. Това беше много ново за мен. Продуцирането на музика дойде няколко години по-късно, след като живях една година в Европа. Обожавах да бъда DJ, но ми се искаше да пускам и свои неща, затова започнах да се задълбочавам в продуцирането.

Каква е музикалната философия на АNNA?

Прави това, в което вярваш, което те прави щастлив. Не бъди моментен продукт, следвай сърцето си и винаги вярвай в себе си!

През март месец имаше участие в България за първи път. Какви са впечатленията ти от публиката тук и успя ли да посетиш някои местенца от няшия край?

За съжаление не успях да посетя никакви места, понеже пристигнах късно и отпътувах към вкъщи веднага след партито. Имах участие в Yalta. Невероятен клуб! Хората, които бяха дошли на партито, имаха невероятно настроение и бяха толкова гостоприемни, че нощта протече фантастично.

На 6 август отново идваш в България за Solar summer на Cacao Beach, но този път ще бъдеш в компанията на Sharam. Имаш ли очаквания за събитието и какво да очаква публиката от вашето представяне?

Чувала съм прекрасни неща за Cacao Beach и това, което усетих и видях от публиката, когато пусках в Yalta, ме кара да бъда сигурна, че ще бъде ВЕЛИКО парти. Нямам търпение да се срещна и с Sharam. С него направихме някои неща заедно, но никога не сме имали съвместно участие, затова наистина нямам търпение.

Има ли все още тръпка всеки път, когато излизаш да пускаш или след толкова много години на сцена си свикнала?

Все още я има. Обичам това, което правя и с опита, който имам за всичките тези години до тук мога да кажа, че дори е по-силна, защото мога да се справя много по-добре с цялата несигурност, тревожност.

Къде е любимото ти място, на което обичаш да пускаш отново и отново? Коя е любимата ти публика от всички места по света на които си била?

Обожавам да пускам в Uberhaus. Това е прекрасен клуб в Бейрут. Относно публиката, толкова са много, че няма да е никак честно да кажа просто една. Но харесвам, когато гостувам в Румъния, Франция, Ирландия, Бразилия, Испания.

Какво научи за нощния живот за всичките тези години? Мислиш ли, че това е начин на живот, който просто трябва да приемеш или трябва истински да го обичаш, за да живееш по този начин?

Занимавам се с това от толкова малка, че за мен е асболютно нормално. Но аз съм си професионалист. Обичам да съм на работа през нощта, не пия много, не взимам наркотици, не ходя по афтърпартита и се опитвам да имам здравословен сън, така че смятам, че се справям много добре. Но разбира се, че трябва да го обичаш, всичкото това пътуване и самотата през повечето време могат да окажат огромно влияние върху теб.

Посещаваш ли участия на свои колеги и имаш ли си някои по-специални и любими сред тях?

Разбира се, винаги има един колега или DJ, който обичаш да слушаш. Това помага за вдъхновение. Любим на всички времена за мен е Laurent Garnier. Когато съм свободна ходя на негови партита.

По какви проекти работиш в момента, които ще чуем скоро?

Имам много приготвени неща, които ще излязат до края на годината. EP-та за Turbo Recordings, Terminal M, Rukus и една колаборация с Pig & Dan. Също така, ремикси за Reboot - Get Physical, Matador - Rukus and Joyce Muniz - Exploited.

И за финал, музиката ли е твоето лекарство в живота?

Да, музиката ми помага да вървя напред и да бягам от неща, през които не искам да минавам. Тя прави всичко много по-лесно и по-вълшебно.

Автор:Ива Пешева 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.