• 28 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.7973
  •  GBP / BGN 2.2988
  •  CHF / BGN 1.9740
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Лейди Гага, Том Джоунс, Мадона, AC/DC и други звезди на на наградите „Грами"

Лейди Гага, Том Джоунс, Мадона, AC/DC и други звезди на на наградите „Грами"

/КРОСС/Тони Бенет и Лейди Гага, Хозиер и Ани Ленъкс, Джеси Джей и Том Джоунс (единственият без номинация от споменатите артисти) ще пеят на връчването на наградите „Грами" тази година.

Техните сътрудничества, както и изпълнението на носителите на „Грами" Адам Ливайн и Гуен Стефани, са част от така наречените „Грами моменти", в които Академията за звукозаписно изкуство събира най-отличилите се през годината изпълнители.

Сред другите музиканти, които ще пеят на церемонията, са Джон Леджънд и Комън, които получиха наградата „Златен глобус" за песента Glory от филма „Зелма". Те също така ще я представят на церемонията по връчването на наградите „Оскар", където имат шанс да спечелят статуетката в категорията за „Най-добра песен".

Към тях ще се присъединят също и Мадона, и AC/DC.

Носителката на седем награди Грами през трите десетилетия от кариерата си Мадона планира през март да издаде нов албум "Rebel Heart", в който стилът се приближава повече до хип-хопа. Тя пусна шест песни от албума през декември, след като те изтекоха в интернет.

AC/DC ще зарадват публиката след серия от скандали, разтърсили групата през последните месеци. След два месеца бандата ще участва и на музикалния фестивал Coachella в Южна Калифорния.

Вече са известни номинациите за наградите. Победителите на церемонията по раздаването на „Грами" ще бъдат обявени в Лос Анджелис на 8 февруари.

Британският творец Сам Смит и звездите Бионсе и Фарел Уилямс получиха най-много номинации за 57-та церемония по раздаването на наградите „Грами", които тази година наблягат на женските гласове и ар енд би изпълнителите

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.