• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Mango Passion Blast е новият член на семейството енергийните напитки XS Power Drinks със сок

Mango Passion Blast е новият член на семейството енергийните напитки XS Power Drinks със сок

/КРОСС/Лятото вече е към края си и е време да се посрещнем новия бизнес сезон в пълна кондиция. За всички, които търсят мощен източник на енергия, за да влязат във форма на фона на спомена от екзотични почивки имаме добри новини: към серията енергийни напитки XS със съдържание на сок се присъединява Mango Passion Blast със сок от манго и много позитивна енергия.

Mango Passion Blast е второто попълнение след премиерната напитка с питая Dragon Fruit Blast от линията XS с 25% съдържание на сок от концентрат и витамин C.

Семейството на XS с плодов сок е по-леко газирано от класическите продукти XS, което го прави идеално за консумация сутрин. Благодарение на освежаващия вкус на манго и питая напитките са подходящи за консумация през целия ден.

Високото ниво на витамини от групата В, с което се отличават всички енергийни напитки XS намалява усещането за умора, помага да презаредите батериите и да продължите да бъдете в кондиция.

Ниското калорийно съдържание на напитките XS и липсата на добавена захар помага на заетите хора да се справят с лекота с напрегнатите дни.
Съдържанието на витамин C в напитката представлява 100% от необходимия дневен прием, в резултат на което засилва имунната система и допринася за нормалния енергиен метаболизъм.

Енергийните напитки XS се дистрибутират ексклузивно от Amway. За да получавате най-новите новини за енергийните напитки XS, последвайте страницата ни във Facebook: www.facebook.com/XSEurope

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.