• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Сергей Лавров: Сигурността на европейските народи се оказа заложник на агресивни русофоби

Сергей Лавров: Сигурността на европейските народи се оказа заложник на агресивни русофоби

/КРОСС/ Сигурността на европейските народи се оказа заложник на деструктивната политика на САЩ и русофобите в Европейския съюз, заяви в четвъртък руският външен министър Сергей Лавров в изказване пред представители на Асоциацията на европейския бизнес, предава *ТАСС*.
„Предизвиква съжаление фактът, че мирът и сигурността на европейските народи станаха заложници на деструктивната политика на Вашингтон и малката, но крайно агресивна група на русофобите вътре в Европейския съюз", заяви Лавров. Той припомни, че НАТО продължава курса на увеличаване на военната активност и приближаване на военната инфраструктура на Алианса до границите на Русия. „Освен Македония и другите балкански страни, Северноатлантическият алианс упорно придърпва Украйна и Грузия", посочи министърът. „Не добавя оптимизъм и изтеглянето на САЩ от Договора за ликвидация на ракетите със среден и малък обсег (ДРСМО), което бе подкрепено послушно и единогласно от всички натовци, независимо от
противоречивостта на ситуацията около този договор. Такива действия водят до увеличаване на военно-политическото напрежение, включително в зоната нашето общо съседство", подчерта първият дипломат на Москва.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Първите трима сте егати малоумниците!

23.02.2019 06:13:58

Анонимен

Не съм съгласен ,че са мисли така.Защото хората коита вземали образование в Русия и преди всичко в Одеса са мислили друго.Ако незнаеш кои са били там лошо.Даже и Ботев е бил.Левски също са му предлагали .Но тои е казал ,че сега време за народни дела , а не да учим.Тои и затова е апостола на свободата .

23.02.2019 00:38:53

Анонимен

“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” З.Стоянов, Русчук, 1-й Март 1886 г.

22.02.2019 16:22:00

Анонимен

"Северноатлантическият алианс упорно придърпва Украйна и Грузия"!!! Та Путин толкова се стара да ги прати в НАТО, а този дебил с физиономия на катър дрънка глупости!

22.02.2019 08:45:15

Анонимен

Татарския Лавър дето е със вид на мавър - най големия хомофоб да говори за фобии е някак нечистоплътно .

21.02.2019 22:44:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.