• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

До момента не са обсъждани конкретни параметри на допълнително разполагане на сили и техника на НАТО в България

До момента не са обсъждани конкретни параметри на допълнително разполагане на сили и техника на НАТО в България

/КРОСС/ Във връзка с тиражираната информация в медиите днес, 10 февруари, от срещата на министрите на отбраната на страните-членки на НАТО в Брюксел, че Алиансът ще изпрати в България АУАКС и до 1000 войници, министър Николай Ненчев, който участва в заседанията, коментира следното:

„На срещата днес не е обсъждано изпращането в страната ни на АУАКС и конкретен брой войници. В публикациите са посочени цифри и факти, които не се базират на дискусиите и взетите решения до момента.
Заявленията на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг пред пресата, както и дискусиите в рамките на Алианса, бяха свързани с възможностите за повишаване на сигурността в Източна Европа.

Широко известен факт e, че на срещата на Върха на НАТО в Уелс през 2014 г. бяха взети решения, насочени към гарантиране сигурността на съюзниците. След ескалацията на военните действия в Сирия, НАТО откликна позитивно на молбата на Турция за засилване на мерките за гарантиране на сигурността й, в т.ч. и чрез използване на АУАКС."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Бокотиквомразец

На този национален предател и лъжец,не му вярвам на нито една дума!!Дано Българския народ да запомни тези изверги и никога тези да не им бъде дадена възможност да се докосват до управлението!!!!

11.02.2016 10:45:39

Анонимен

Самият факт за ястребските мераци е достатъчна свинщина, параметрите са без значение. Тече подготовка на война, в която никой не ме е питал, дали искам да участвам.

11.02.2016 10:39:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.