• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Митов и Ненчев представят позицията на България преди срещата на върха на НАТО във Варшава

Митов и Ненчев представят позицията на България преди срещата на върха на НАТО във Варшава

/КРОСС/ Външната комисия и комисията по отбрана ще изслушат двама министри за позицията на България преди срещата на върха на НАТО във Варшава.

Министърът на външните работи Даниел Митов и на отбраната Николай Ненчев ще бъдат питани и по въпроса за актуалното състояние на сигурността в Черноморския регион.

По повод Срещата на върха на НАТО във Варшава на 8 и 9 юли
геополитическият анализатор Валентин Вацев коментира:

На Борисов му предстои един ужасен момент, в който няма да може да се скрие под бюрото и ще трябва да отиде във Варшава, където на 8 и 9 юли ще се формира НАТО 2, където ще се доизострят до невъзможност отношенията с Русия.
Борисов трябва да отиде във Варшава. Ако прати Плевнелиев, той знае какво ще стане. Там той ще трябва да каже, че идеята да се възстановява НАТО 2 е идея по тиквите и по кратуните, че сега единственият начин да се избегне голямата европейска война е да се успокои топката и да се обясни, че все още действа основополагащият акт Русия - НАТО, което е договор, не просто еднократно действие. На високо официално равнище НАТО е постановил, че Русия не е противник. Ние няма да слушаме българските русофоби, които сутрин и вечер закриват Русия.

България има реална власт, която не съвпада с Бойко Борисов, заяви още Вацев и припомни:
Наскоро външният министър - изисканият интелектуалец Митов, президентът - изисканият интелектуалец Плевнелиев, и още някои други военни интелектуалци, Ненчев и други, решиха, че ще направят нещо и го направиха като забравиха да споменат на своя канцлер Борисов.

Ако забравят да казват какво решават за войната и мира, значи не Борисов е суверена, а е парцалена кукла, някой тика Борисов на светлото, за да поеме вината и отговорността, за да го ругаем или да го обичаме (ако ни хрумне да го обичаме) - анализира Вацев.

В такива случаи или уволняваш външния министър, за да се знае кой ръководи процеса, или външният министър не е уволнен и ние започваме да се подсмихваме подигравателно на министър-председателя, каза Вацев и допълни:
Така че с много съчувствие към личността на Борисов аз го питам: Ще уволниш ли Митов или ще го търпиш, за да решим ти лице от мъжки политически пол ли си или играеш театро пред цялото българско общество?
Военният министър може да бъде оставен на мира, той е абсолютно безобиден, военен дърдорко, коментира още Вацев.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.