• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Пушков: Столтенберг да не се хвърли от прозореца с викове “Руснаците идат!”

Пушков: Столтенберг да не се хвърли от прозореца с викове “Руснаците идат!”

/КРОСС/ Председателят на комитета на Държавната дума на Русия по международните въпроси Алексей Пушков коментира в своя Twitter изявлението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг за това, че Русия се опитва да внесе разкол в Северноатлантическия алианс, съобщи агенция Рамблер, цитирана от “Руски дневник”.

“Столтенберг е зле: всеки ден сдържа “напористата Русия”, пречи й да раздели НАТО. Само да не се хвърли от прозореца с викове “Руснаците идат!”, написа Алексей Пушков.

По рано в интервю за CNN на въпрос на журналист за това как ще реагира НАТО на уж активната дейност на Москва в Европа, Столтенберг заяви, че независимо от “многобройните опити на Москва да сплаши съседите и да раздели НАТО, Алиансът отговаря с укрепване на единството и адаптира своята военна концепция”. Той допълни също така, че увеличаването на броя на войските на НАТО по източните граници “е позволило сдържането на напористата Русия”.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този Столтенберг явно сънува само кошмари и му се привиждат руснаци разделящи Нато и проявяващи агресия спрямо незнам си кой.Каквито и бази да издигат да подкупват Брюкселските тъпанари и разни продожни правителства,те никога няма да могът да достигнат духа на руснака.А това е важното без дух си умрял.

10.03.2016 10:59:02

Анонимен

Столтенберг е кукла на конци . Милия той няма собствено мнение. Смешник!!!

09.03.2016 08:55:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.