• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Русия: Отношенията с НАТО са в най-лошото си състояние от края на Студената война

Русия: Отношенията с НАТО са в най-лошото си състояние от края на Студената война

/КРОСС/ Русия обвини НАТО в увеличаване на заплахата от конфликт, предупреждавайки, че опитите на водения от САЩ алианс за възпиране на Москва са оставили връзките до най-ниското ниво от разпадането на СССР, предава news.bg.

В момента отношенията между Русия и НАТО са в най-влошеното си състояние от края на Студената война, се отбелязва в позиция на външното министерство на Руската федерация.

Ведомството добави, че НАТО води политика на "сдържане" към Русия, трупайки бойна техника и войници по западната граница на страната.

"Прякото последствие е увеличаване на потенциала от конфликт в евротлантическия регион", алармира министерството.

Позицията на Москва излиза един ден след срещата на върха на НАТО в Брюксел.

Заплахата от Русия е основна тема на срещите на НАТО. Но вчера особено внимание беше отделено на искането на американския президент Доналд Тръмп за увеличаване на парите за отбрана от страните членки.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Я, червеното тролче си е свалило противогаза и за малко е спряло да духа вонята на любимия си руски фюрер Фаса.Ама от духане не му са останали силици.Опитва се да лае, ама само скимти.Подължавай с духането, рубладжийско жалко тролче.Миризмата от Руския Колумб скоро няма да се разсее.Приятно занимание, ушанко! И дано ти остане време да четеш и ти от записките на Откривателя на историко-географски земи.Ха-ха-ха!

27.05.2017 19:05:47

Анонимен

Русия - икономическа изолация, фалит и разпад! Ето това трябва да донесе свободата на стотиците народи, окупирани и стенещи от Московския гнет ! Никаква милост към тези изверги !

27.05.2017 09:14:46

Анонимен

Мда пак разлаяхме соросоидните псета които са наведени и духат на този който даде и цент в повече..За цент в повече са готови не родината а и родителите си да продадат..Ма той чичо Дони май им огтряза зобта май ще трябва да духат на няколко кавала в повече за някои и друг цент в повече ха ха ха !

27.05.2017 08:52:50

Анонимен

Червените скопени псета-тролове се опитват с лаене да разсеят вонята , идваща от Миризливеца-руския фатмак Путлер.Червени кучета, този път с вашето отчаяно лаене няма да стане.Иска се духане.Духайте, жалки рубладжии.Духайте , докато Ви паднат развалените зъби.Духайте смело около Вашия Червен скункс.Приятно духане от сега нататък.И да не забравите противогазите.Но какво пък-вонята е от Вашата любима икона -нациста Путин.За рубличките всичко ще изтърпите.Дори и миризмата на любимия вожд.Ха-ха-ха!

26.05.2017 20:31:33

Анонимен

Руският фюрер Путин си заслужи Златния скункс.Честита миризлива награда, товарищ Путин!

26.05.2017 20:26:28

Анонимен

Путин вместо да получи от родните путинофили ордена"Кирил и Методий", получи от признателните българи Златния скункс.Честита награда, руски пътешественико и откривателю на историко-географски земи.Да си пазиш скункса и гледай да не получиш и други миризливци.Браво, Фас! Дерзай, молодец!

26.05.2017 20:25:38

Анонимен

Руският Колумб, любителят на историко-географски земи , познавачът на азбуки и писменост, световният историк и лингвист товарищ Путин, отлично и напълно се разкри пред българите.Това , което сам постигна с омразата си към България, никой не е успявал.Това е нечуван и огромен гаф, който България няма да забрави.Да посегнеш на 24-май, това е истинско самоубийство.България няма да забрави, България няма да прости!

26.05.2017 20:24:18

Анонимен

На тия с кухите либерални глави ще пиша- Никога от запад за нас добро не е дошло, няма и да дойде може за дойде само за тия с кухите глави които са на западна ясла но за страната ни не.Така е било и в исторически план, и ако не беше Русия тия още щяха да си бият челата в пода на някой джамия и да гледат към Мека.

26.05.2017 18:03:25

чикиt

Tapar cto odian da ci piesh uiskito pri svoite gospodari utrepkite i da mlaknesh

26.05.2017 17:53:13

Анонимен

Психо

26.05.2017 17:21:05

Анонимен

Нали "Крим наш" Нали" Тръмп наш" Защо пак плачете, руски ватници? Нали руския Колумб открива все нови и все по-нови историко-географски земи.Спокойно, товарищи,нали Путин има 86% одобрение.Нали си пийвате"Боярщик", картошки есть.Наздоровье, ушанки!

26.05.2017 15:57:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.