• 28 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.7973
  •  GBP / BGN 2.2988
  •  CHF / BGN 1.9740
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Столтенберг: НАТО създава команден център в България

Столтенберг: НАТО създава команден център в България

/КРОСС/ Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг потвърди плановете на Алианса за създаване на командни постове в шест страни от Източна Европа - Естония, Латвия, Литва, Румъния, Полша и България.
Очаква се окончателното решение да бъде взето на заседание на министрите на отбраната на страните от НАТО, което ще се проведат в Брюксел на 5 февруари.
Според Столтенберг, те центровете ще играят ролята на връзка между националните войски и войските на НАТО, ще провеждат учения, ще предоставят планиране и някои командни елементи за увеличаване степента на готовност на силите на НАТО.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Командните центрове са абсолютно задължителна цел в една война. Разполагайки командни центрове - примамки в редица държави, САЩ гарантират, че при бойни действия тези държави ще бъдат ударени и общественото мнение в тях възмутено ще подкрепи агресията срещу Русия.

30.01.2015 19:00:33

Анонимен

До предишния коментар: най вероятно при война първо паси, плевньо и всички останали военолюбци заедно със семействата и роднините им ще бъдат изведени от страната. А останалите ще идем курбан за борбата за световно господство.

30.01.2015 17:18:16

Анонимен

Писах вече, че тия командни центрове само ни превръщат в цел в една бъдеща война, тъй като това са активни цели от най-висока степен на важност за противника. Всяка уважаваща се държава която има армия в случай на война и в отговор на агресия, първата и работа на ударните и средства да бъдат унищожени такива цели. А доколкото знам Руската армия е уважаваща себе си такава. А доколкото познавам съвременните средства ракетни и въздушно базирани ще бъдат изпепелени само с един удар. Ха да ни е честито членството в нато. Е сега паси, плевньо и всички останали военнолюбци с по една пушка и в тези центрове да ги охраняват.

30.01.2015 15:59:33

Анонимен

Кажете "не" на войната! Не сме пушечно месо за американските мераци.

30.01.2015 15:52:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.