• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Миков: БСП ще продължи да подкрепя българската аграрна наука

Миков: БСП ще продължи да подкрепя българската аграрна наука

/КРОСС/ Председателят на БСП Михаил Миков изпрати поздравителен адрес до Селскостопанска академия София по повод Деня на аграрната наука.

"Изразявам дълбоко уважение към вас, хората, превърнали развитието на селскостопанската наука и на българското селско стопанство в своя съдба. Именно вашите усилия, вашите търсения и постижения пазят жива надеждата да запазим, да върнем българската слава в селскостопанското производство, да осъществим необходимата модернизация, без да жертваме за това богатството на природата и здравето на хората", се казва още в писмото на лидерът на социалистите.

Михаил Миков заявява и, че БСП ще продължи последователната си политика за подкрепа на българската аграрна наука и на Селскостопанска академия, на българското селско стопанство.

"В наше лице аграрните институти и занапред ще имат партньор, надявам се, и гарант, за това, всички техни предложения за усъвършенстване на нормативната уредба и Закона за селско-стопанската академия да бъдат разглеждани, да бъдат вземани най-добрите за аграрната наука и за България решения. С разбиране за важността на вашия труд, ще се стремим законодателната ни инициатива и парламентарният ни контрол, а също и усилията ни на местно равнище, да осигурят по-добри и перспективни условия за вас и за другите водещи образователни и научни центрове на страната",завършва председателят на БСП Михаил Миков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

БСП вече нищо не може да подкрепя, защото се самозакла с колениченето пред ДПС и ГЕРБ.

24.10.2014 14:57:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.