• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

НДСВ: Г-н Бареков, популизмът и двойният стандарт погубват политиката

НДСВ: Г-н Бареков, популизмът и двойният стандарт погубват политиката

/КРОСС/ Пред очите ни в последните дни започна разпад на „България без цензура", чийто лидер говори, че е следващият премиер на България.

В откритото си писмо до медиите, зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев само потвърждава факти, за които НДСВ подозираше.

Г-н Стефан Кенов, лично избран за секеретар на ББЦ от г-н Николай Бареков, след като не стана лидер на НДСВ, се опита да разруши структурите на НДСВ в някои градове.

Г-н Ангел Славчев твърди, че Кенов е бил близък приятел и съратник на депутата от ДПС Пеевски. По думите на зам.-председателя на Бареков, „същият (Кенов) проявявал апетити да оглави НДСВ и след това да я „поднесе на тепсия" на ДПС".

Поредица от въпроси поражда и публичният отговор на Николай Бареков. Според него „структурите на партията не са „собственост на отделни личности...". И „докато аз съм председател, Кенов ще бъде главен секретар за структурите".

Не е ли това двоен аршин в ББЦ - покровителство за човек, който точно това е правил - тайно агитирал или с други средства се е опитал да разруши НДСВ чрез „присвояване" на структури?

От размененените в медийното пространство писма между г-н Славчев и г-н Бареков се разбира защо се случва всичко - за да остане в България само една либерална партия - ДПС.

Вече е обяснимо и мълчанието на някои медии за НДСВ.

По повод заявеното от г-н Бареков за необходимостта от операция „Чисти ръце", НДСВ, като партия с по-голям опит в политическия живот, си позволява да даде съвет на лидера на ББЦ: „Започнете от своята „къщичка".

Като начало, попитайте г-н Кенов дали е вземал еднолични решения за използване на финансов ресурс на НДСВ за свои собствени нужди?"

НДСВ в последно време се радва на очистване от хора, които по една или друга лична причина са били в партията и благодарение на които до голяма степен се срина доверието в НДСВ.

Но в политиката има морал и ние от НДСВ вярваме в това. В момента НДСВ обединява хора, които наистина са носители на либералните идеи, които искат и могат да променят политическия климат в страната, които са предприемчиви, знаещи и можещи.

Време е политиците, които искат да водят страната първо да се вгледат в себе си - в своя морал, да огледат хората, с които работят - техния морал, да обещават само това, което могат да изпълнят.

Другото се нарича лъжа и рано или късно големият политически балон от обещания се пука! Както се случва в момента!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Веско

За какво да говорим от НДСВ се оправиха за 800 дни като се уредиха със земи и заменки. После ще ми говорят и ще ми четат морал.

23.07.2014 11:41:53

Анонимен

Тройната коалиция. Отиваш , за да си направиш бизнес / фирма и трябва да говориш турски?! ДПС ?! Айде да ви няма

23.07.2014 11:28:54

Анонимен21

НДСВ са бита карта,но ите нападнаха силната ББЦ,която даде заявка да извади ДПС от властта!

23.07.2014 11:28:17

Анонимен

Говорят от НДСВ които бяха с ДПС преди време. Да не забравяме това нещо. Умните си тръгнаха от НДСВ и останаха само злобни женици на средна възраст

23.07.2014 11:26:54

Анонимен1

Нека си припомним какво погуби НДСВ - коалицията с ДПС.

23.07.2014 11:25:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.