• 05 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8001
  •  GBP / BGN 2.2971
  •  CHF / BGN 2.0157
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

България изпраща военни за охрана на турското небе

България изпраща военни за охрана на турското небе

/КРОСС/ Проект на решение за разрешаване изпращането на военнослужещи от Въоръжените сили на Р България за участие в операцията на НАТО по усилване на ПВО на Р Турция ще разгледат министрите по време на утрешното заседание на кабинета. Проектът ще бъде внесен от министъра на отбраната Николай Ненчев.

Засега не е ясно какво точно ще бъде подразделението, което има капацитет да пази турското небе. В момента България води преговори със страни от Алианса за охрана на собственото й небе.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Иванка Ставриева

БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ Е НА МАНЕЖА НА " СВЕТОВНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЦИРК" В ЛИЦЕТО НА УПРАВЛЯВАЩАТА "ЧЕТВОРНА КОАЛИЦИЯ", НАРИЧАЩА СЕБЕ СИ - ПРАВИТЕЛСТВО ! "Нямаме равни на себе си, не само в Европа и в света. В края на Втората световна обявихме война на САЩ и Англия, като резултат скапаха ни от бомбардировки. Сега сме на път да обявим война не на друг, а на нашата освободителка, на народа, който ни е най-близък по език, религия и култура. Можем да сме сигурни, че най напред трябва да ни лишат от туристите си, после да ни затворят ядрените блокове , че и да спрат вноса на газ и петрол. По нататък ако още мърдаме нагушени с вонящите ценности могат да ни забият няколко ракети. Комшиите, бившите ни господари , и тия сегашните ще ни опазят, не хората, а -ТЕРИТОРИЯТА."

25.02.2016 03:54:21

Анонимен

Е сега вече ще изпратят в МС не патрон , а ракета Искандер......

24.02.2016 07:53:02

Анонимен

докато ние охраняваме турското небе, читаците ще охраняват нашето дупЕ

23.02.2016 22:52:55

Анонимен

България да пази турското небе?!? Боже, прибери си вересиите, не е истина...

23.02.2016 21:39:41

Анонимен

А после на разменни начала турците ще ни охраняват завинаги.

23.02.2016 21:14:00

Анонимен

Да чуем какво ще кажат онези идиоти от опозицията от '90 години когато виеха, че България била окупирана от СССР след '44 година. Да ама не, както казваше един от тия плачковци, а именно П. Бочаров. Никога не е имало съветски войски в България, но сега има американски, не войски от европейските членки на НАТО, а американски. Да имали сме били "суверенитет". Глупости, "суверенитет". Сега сме протекторат. Ще пращали военни на границата без оръжие. ИДИОТИ. Що не ги облекат с розови камуфлажи. То имаше един колаж с розов камуфлаж на "главнокомандващият" ни. Нищо чудно.

23.02.2016 19:24:35

Анонимен

Всичко, което се прави у нас е единствено под диктата на ФАЩ, всичко до най-малки детаили. Това съобщение е толкова парадоксално, колкото и участието ни в НАТО, разбирай във васалната позиция на слуги среьу Русия, която ни възкреси от робството и която се бори срещу безобразната хегемония на ам. корпорации за някакъв международен ред, съсипан с поредиците от войни в Афганистан, Югославия, Ирак, Либия и сега в Сирия. Падение невиждано и нечувано.

23.02.2016 18:57:35

Анонимен

това вече е виц !!!!

23.02.2016 18:30:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.