• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Георги Свиленски: Смисълът на вота на недоверие е да се покаже на обществото безпомощността на управлението

Георги Свиленски: Смисълът на вота на недоверие е да се покаже на обществото безпомощността на управлението

/КРОСС/ Смисълът на един вот на недоверие е да се покаже на обществото безпомощността на управлението. Това заяви в интервю за предаването "Преди всички" на програма "Хоризонт" Георги Свиленски, заместник-председател на ПГ на БСП: 

"Спомняте си какво обещаваха управляващите – намаляване на престъпността, намаляване на кражбите, а в крайна сметка нищо от това не се случи и продължаваме да живеем в една несигурна държава, в която през ден има убийство. Първите осем дни на председателството бяха белязани с осем трупа и това продължи. Няма как да останем безучастни към този проблем. Трябваше да внесем повече вотове на недоверие, за да няма обвинения, че искаме вотове само в началото и в края на европредседателството. Това ще се постараем вероятно да го направим през следващите месеци, ако този вот не мине, тъй като темите, по които може да се иска вот, са много – здравеопазване, социална политика".

Свиленски каза, че е песимист по отношение на борбата срещу пакета "Мобилност“: 

"Действително българските евродепутати правят всичко, което им е по силите и това трябва да бъде отчетено, но не виждам българският министър-председател и българският министър на транспорта да са толкова активни. Това, че сме закъснели, стана ясно още преди месец и половина. На всички беше ясно, че тези предложения, които се правят, няма да бъдат приети. Единственият ход е министър-председателят да използва всичките си международни контакти, връзки и познанства, за да търси така нареченото отблокиращо мнозинство сред другите държави-членки, които имат сходни позиции с нашите".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Добре, че управляващите имат акъл! Направо преливат от акъл! Бъкат като селски кенеф, в който си хвърлил мая за хляб!!!

21.06.2018 13:26:54

Анонимен

Гоше,смисълът на вота на недоверие е ,че нямате грам акъл в главите си !

21.06.2018 08:17:25

Радев

Баджанак смълът на вота показва само безидейността на опозицията във вече лице , само ще бетонирате любителя на индианска литература ...

20.06.2018 22:46:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.