• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

БСП виждат ефект от вота на недоверие

БСП виждат ефект от вота на недоверие

/КРОСС/ БСП обсъди мотивите към вота на недоверие. Според Крум Зарков се правят опити да се опорочи дебатът. С вота на недоверие ще поставим въпросите там, където им е мястото, обяви Зарков на брифинг в централата на партията.

Повече от 50 пъти левите поставили въпросите за екологията в пленарната зала, но получили половинчати отговори. За социалистите правителството трябва да понесе отговорност.

Вотът на недоверие вече дава резултат обаче според Зарков. Другата седмица БСП се среща с партиите в Народното събрание, които не съставляват правителството, за да им ги представят. Според депутата Явор Божанков мотивите щели да са обемни. Социалистите щели да дадат и решения. Накрая мотивите са във въздуха, който на места има цвят, мирис и вкус, подчерта той.

За левите българите трябва да живеят в по-чиста околна среда. В България се рециклира само на хартия, а българите плащат три пъти такса смет, недоволен е депутатът.

Кухи фирми перели боклук и нас, по думите на Божанков. Властта отказвала информация кой колко боклук внася. 

Институциите реагират панически, но не и превантивно, каза още социалистът. Институциите се активирали след дъжд качулка.

От БСП искат да се направи икономически нерентабилно изгарянето на гуми. Атанас Костадинов предупреди, че ВиК дружествата са декапитализирани. Некомпетентността е била водеща в управлението на околната среда и нас, по мнението му. Той обвини властта в престъпно безхаберие.

Левите заподозряха умишлени и корупционни цели в пернишката криза. Не е правилна тезата да не се политизира темата, категоричен бе червеният депутат.

Припомняме, в края на декември БСП обявиха, че ще внесат вот на недоверие срещу правителството на премиера Бойко Борисов в областта на политиката на околната среда и водите. Причината е водната криза в Перник.

Вчера стана ясно, че социалистите ще внесат вота на недоверие на 20 януари.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.