• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Андрей Райчев: В страната има нов политически играч - казва се Иван Гешев

Андрей Райчев: В страната има нов политически играч - казва се Иван Гешев

/КРОСС/ Президентът Румен Радев се опитва в да се изкара като жертва след разпространените от прокуратурата между него и шефа на Военно-въздушните сили. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България" Георги Харизанов от Института за дясна политика.

В страната има нова политическа ситуация, нов политически играч. И то не в смисъл нова политическа партия, а нов мощен фактор - казва се Иван Гешев. Преди него хората не знаеха имената на главните прокурори. Има трима силни мъже. Между тях няма как да няма искри, коментира социологът Андрей Райчев. По думите му идеята, че Гешев е зависим от ДПС, Борисов или американците не се е потвърдила. Според него главният прокурор е първият политик от новото поколение.

По думите на Георги Харизанов премиерът се опитва да води политика на добри взаимоотношения с всички геополитически играчи. Според него голямата щета е президентът да нарича проверка на Антикорупционната комисия „простотия".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Максимално толерантно. Харизанов е идиот с криминално минало, участвал в организиране на безредици с цел незаконно достигане на целите на ГЕРБ ( май го биха защото имаше неуредени финансови въпроси във връзка с това) Защо мнението му трябва да интересува някого? Хора като него ли ще ни разясняват истината за случващото се. Президентът не се изкарва жертва , а обръща внимание на нещо недопустимо и незаконно, а и спекулативно и манипулативно в основата си. Гешев е интересен. С дейността си наистина впечатлява. Създава се впечатление, обаче, че всичко и Пи-Ар. Борбата с престъпността е нужна, но текущата дейност трябва да е на полицията и жандармерията. А и прокурора следва да мисли ( ако мисли) за политика чак след като престане да е прокурор ( и ако се докаже като порядъчен ). Има много време до тогава.

19.02.2020 07:41:17

Анонимен

Крайно време е телевизиите,които канят този на снимката да му осигуряват преводач,защото зрителите нищо не разбират какво фъфли.

18.02.2020 18:32:22

Анонимен

Андрей Райчев не сама е един абсолютен мръсник, но и е напълно некомпетентен. Азбучна истина за демокрацията е, че хората от съдебната власт не могат да се занимават с политика. Така че Гешев по тези правила не може и няма право да бъде политически играч. Райчев, Райчев, откъде тръгна и докъде стигна...

18.02.2020 15:29:31

Анонимен

Райчо лъжливи и той на амбразурата , имало играч ... що не кажеш КОЙ стои зад този играч бе мъшо червена , щот от щаба не дават а ... Я си спомни КОЙ пращаше черните талибани да го вардят рапона , КОЙ им плащаше на тези отрепки а Райчо .... като отговориш на тез въпроси и на играча ще му се покажат оцапаните гащи ....Райчо лъжливи .

18.02.2020 13:53:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.