• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Антония Петрова се разделяла с Бередин без материални претенции

Антония Петрова се разделяла с Бередин без материални претенции

/КРОСС/ Антония Петрова сама е поискала развод от своя съпруг Александър Бередин и е категорична, че решението я прави изключително щастлива.

„Искам да кажа, че решението за този развод е изцяло мое. Александър е против и не иска да се развеждаме. Няма изневяра и няма намесен трети човек, в него съм сигурна", каза Петрова в предаването „Папараци".
Тя смята, че през тези 10 години общ живот Бередин я е обичал. Двамата обаче не живеели заедно от почти две години, а от няколко месеца има подадена молба за развод и той ще бъде факт в скоро време.
„До момента Александър не иска разводът да бъде по взаимно съгласие, опитвам се да го убедя и да го направим по интелигентен начин. Вече съм взела решение, което съм го обмисляла дълго. Няма конкретна причина за нашата раздяла. Двама души са заедно, когато гледат в една посока. Започнах да гледам по съвсем различен начин на живота от него. Колкото и банално да звучи, в момента съм изключително щастлива. Дори и самата не го очаквах", заяви блондинката.
Как ще се развият отношенията им зависи и от другата страна.
„Повече няма да давам интервюта, аз съм добронамерена и няма да ме чуете да кажа лоша дума за него. Причината за развода няма да я намерите и няма да занимавам хората повече с моя личен живот", категорична бе Мис България.
Тя е категорична, че до момента няма деца, защото не е срещнала подходящия мъж.
„Съжалявам жените, които ангажират мъж с дете. Бих го създала само с точния човек. От Александър не съм почувствала, че искам дете", заяви още Антония Петрова.
Тя отрече, че е била с Бередин заради парите.
„10 години съм го обичала и бях много привързана към него. Ако се чувствах добре - щях да остана с него. Нямам материални претенции към него", каза тя и допълни, че през последните две години се справя сама.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.