• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Андрей Райчев: ГЕРБ постъпиха умно, на този етап скандалът се отлага

Андрей Райчев:  ГЕРБ постъпиха умно, на този етап скандалът се отлага

/КРОСС/ ГЕРБ постъпиха умно. На този етап скандал няма, оттегля се. Изоставиха един безнадежден окоп, това беше неудържима позиция, която те правилно изоставиха. Защото щяха да я защитават до изборите и да губят. Слезе, но не се извини. Не беше достатъчно последователен в политиката си. Той си прави илюзии, че не е смъртоносно поражението. Мисли си, че има политическо бъдеще. Няма, коментира в сутрешния блок на БНТ социологът Андрей Райчев. Видях майсторство от Борисов. Той е успял да не го обиди. ГЕРБ на този етап успяват да не направят вътрешна каша и да загинат, защото от вътрешен конфликт ще загинат. Те бяха в чисто реагираща позиция. Сега взеха инициативата и имат какво да кажат. В момента нагласите на обществото са реактивни и хаотични и нестабилни, обясни социологът.

Политическият анализатор Георги Харизанов коментира пресконференцията на Цветанов така - Видях детайлни обяснения от него във връзка с двата казуса, които се опитаха да му бъдат пришити като конфликт на интереси, а именно гласуването на този закон, в чиито обхват не попада въпросната сграда. Видях обяснения от него и за препратената по компетентност проверка до Столичната община, което беше вторият изключително нелеп сюжет, в който се опитаха да го обвържат. Цветанов няма компетентност като вътрешна комисия в парламента да проверява строеж. Според него в интерпретациите имаше липса на обективност и внушения. Доколкото медиите с нещо са виновни, то е, че на много места, водейки се от симпатии или липсата на симпатии, фактите бяха леко изнасилени. Обществените нагласи станаха такива, каквито са, а именно, че хората пожелаха треньорът да си отиде.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Смешници!

28.03.2019 10:46:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.