• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

В Москва погребаха Борис Немцов

В Москва погребаха Борис Немцов

/КРОСС/ Днес в Москва се състоя погребението на Борис Немцов, който беше убит вечерта на 27 февруари на Големият Москворецки мост до стените на Кремъл в центъра на руската столица, предаде ТАСС.

Последният политик от компадорския екип на Борис Елцин през последното десетилетие оставаше в периферията на кулоарите на политическия живот. Името му е известно, тъй като при управлението на Елцин, той заемаше поста на вицепремиер, но неговата личност е абсолютно непопулярна сред руския народ. За това свидетелстват всички социологически проучвания. Немцов реално е никой. Ето защо убитият Борис Немцов донесе много повече полза на унищожителите на Русия, отколкото когато беше жив.

Трупът на фона на Клемъл е готова обложка за политическо криминале, в което убиецът вече е известен. Но всички обвинения на Запада за участие на Владимир Путин в убийството на Немцов, са предварително замислена пропаганда за по-нататъшно демонизиране на Русия.

Истината е, че Немцов не е бил интересен на Путин, а още по-малко трупът му. Но убийството на Немцов обективно погледнато е изгодно на онези, които ненавиждат Русия и настоящият й лидер, тъй като престъплението се използва за очерняне на властите и дисбалансирането на ситуацията в страната. Затова онези, които ридаеха на гроба на опозиционера, така или иначе са му благодарни за неговото „героично оттегляне" - политическа жертва за бъдещия „Майдан".

Но има един „проблем" - Путин е много популярен сред руския народ. На 1 март траурното шествие в Москва събра едва 30 хиляди привърженици на либерализма от цяла Русия. Това означава, че убийците на Немцов са изчислили неправилно, съответно - Майданът се отлага. Но за да се случи той по-скоро, вероятно ще потрябват нови жертви...

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Спокойно другари, снегорина е американски. # Tоваришчь Путин ще докаже, че ЦРУ е поръчител на убийството на Немцов; както доказа, че ЦРУ са убили: Анна Политковская, Александър Литвиненко, Борис Березовски, ген.Александър Лебед, Надежда Савченко, Лео Троцки и 22000 поляци в Катин . . .

04.03.2015 12:20:45

Анонимен

Спокойно другари, снегорина е американски. # Tоваришчь Путин ще докаже, че ЦРУ е поръчител на убийството на Немцов; както доказа, че ЦРУ са убили: Анна Политковская, Александър Литвиненко, Борис Березовски, ген.Александър Лебед, Надежда Савченко, Лео Троцки и 22000 поляци в Катин . . .

04.03.2015 12:20:13

Анонимен

Не сакрална жертва, а обект на отмъщение за несвършена работа. Като носиш 0,1% рейтинг, в никакъв случай не вземай пари като политик. Не е честно към тези, които са заложили на тебе и ти плащат.

04.03.2015 09:21:51

Анонимен

Една американска, подлога по малко.

04.03.2015 08:26:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.