• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Приятелката на Немцов: Не видях убиеца

Приятелката на Немцов: Не видях убиеца

/КРОСС/ Приятелката на опозиционния лидер Борис Немцов Анна Дурицкая, която стана свидетел на разстрела на политика, заяви пред телевизионния канал „Дожд", че не е видяла лицето на убиеца, тъй като е бил зад нея, съобщават руски медии.
„Не знам откъде се появи. Той беше зад мен. Обърнах се и единственото нещо, което видях беше кола със светъл цвят. Не успях да видя какъв модел е автомобилът и какви номера има, колата изчезна", разказа тя по повод на извършителя.
След стрелбата тя се обърнала към шофьор на преминаващ наблизо снегорин да й даде телефона на полицията, за да се обади. По думите й силите на реда са дошли на мястото на престъплението до 10 минути.
Приятелката на Немцов се оплака, че цяла нощ след убийството е била разпитвана от полицията без присъствието на нейния адвокат. В полицията са й казали, че трябва да премине през детектор на лъжата.
„Най-вероятно ще трябва да ми направят полиграфски тест, един следовател ми каза", изтъкна тя.
Преди убийството, по думите й, тя се е срещнала с Немцов в кафене в ЦУМ, а после са решили да повървят пеша до дома на политика. „Нямаше нищо подозрително преди убийство", допълва тя в интервюто.
Анна Дурицкая разказа още, че сега живее в квартирата на приятел в Москва и има охрана. Тя каза, че не й разрешават да се прибере в Украйна, докато не приключи разследването, а също така и да отиде на погребението на Немцов утре.
Анна не знае каква е причината за убийството на политика. Но тя изключва убийството да е свързано с ревност. Самата Дурицкая призна, че е с Немцов от три години.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.