• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София °C

Нинова: Каква е позицията на Борисов за Европа на две скорости?

Нинова: Каква е позицията на Борисов за Европа на две скорости?

/КРОСС/"От няколко дни се говори за Европа на две скорости. Каква е позицията  на Бойко Борисов за това?" Въпросът отправи задочно лидерът на БСП Корнелия Нинова към Бойко Борисов по Нова телевизия.

По повод несъстоялия се дебат тя заяви: „Имахме различни условия за дебата. Борисов настояваше да е с експерти, аз- да е лидерски. Ние смятаме, че експертите не могат да носят политическа отговорност. Лидерите носят отговорност. Той искаше да е с експерти. Отнесе се лековато, гледа на него като шоу или мач. Обясни ми, че ще стоим отстрани и ще ръкопляскаме. Този човек нито веднъж в политическата си кариера не се е съгласил на дебат „очи в очи". Този човек е страхлив по природа. 15 години да си в политиката и нито веднъж да не си се съгласил на дебат с опонента си? Това е природа", разтълкува Нинова.

На въпрос има ли експерти все пак, които да покаже, Нинова заяви, че има, но предпочита да говори за това което трябва да се направи.
БСП ще се опита да направи правителство, защото това е важно за България.

„Вярвам, че ще бъдем първа политическа сила и в двата случая ще опитаме да направим правителство. Според това кои партии са влезнали в парламента ще направим проучването си в партията", заяви Нинова.

Въпреки, че знаела с кого може да управлява, лидерът на БСП ще се придържа към политиката си за допитване с всички членове на партията.
На въпрос как биха комбинирали част от патриотите и ДПС, Нинова продължи да не отговаря. „Ако искате може и трети път да ме питате, аз ще се съобразя с мнението на хората в БСП", подчерта Нинова
„Четох всички 700 страници за споразумението и там отпада текстът, че всеки един нов продукт влязъл в страната трябва да се тества за ГМО", заяви Нинова и е категорична, че пазарът ни щял да се отвори за отрови.
Последно се чух с Румен Радев за 3-ти март. Отношенията ни се крепят на уважение, три месеца съм била с него ежедневно. С Йотова отношенията й са приятелски, но не обсъждали никакви политически теми.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А ЕС има ли някаква позиция по въпроса. Нали посяга на част от суверенитета на България.

07.03.2017 17:32:56

Анонимен

Г-жо Нинова, нещо не сте доразбрали. Втората скорост ще е за страните от централна Европа, а на нас с Румъния се отрежда последната, трета скорост. Всички вие, политиците на прехода ни докарахте до там. Вкупом съгрешихте и вкупом станахте излишни.

07.03.2017 12:33:50

Анонимен

Както каза министър-председателят Ренета Инджова от служебното правителство на президента Желев, ДВАТА КЛАНА НА ОЛИГАРСИТЕ СЕ РАЗБРАХА, БСП СЕГА ДА Е ОТГОРЕ. Защо никоя медия не коментира това изказване?! А ни занимавате с глупости!

07.03.2017 11:59:10

Анонимен

Защо развалихте номенклатурно-шофьорския съюз? Съюза на меча и ралото! Остап бендер прелъсти и излъга Грица Цуева! Шофьорите са като ято... Слугата не слуша господарката! Лош чиляк!

07.03.2017 10:12:56

Анонимен

Ах, нашата крадла европейка била! Скандал! Номенклатурата се скара на шафьорина!

07.03.2017 10:08:26

Анонимен

Тая шантонерка много си е повярвала, а може би и я стимулират с опиати, за да е постоянно ухилена!??? БЪЛГАРИ - ВСИЧКИ ТЕЗИ МЕТАСТАЗИ на БКП САМО ПРАЗНОДУМСТВАТ и СЕ ВЪРТЯТ във ВЛАСТТА на РОТАЦИЯ! ОСНОВНОТО ИМ ЗАНИМАНИЕ СА КРАЖБИТЕ! ТРЯБВАТ НИ НОВ РЕД и ПРАВИЛА, КОИТО ДА СЕ СПАЗВАТ от ВСИЧКИ! А ТЕЗИ ДОСЕГАШНИТЕ - В ТЮРМАТА ?!

07.03.2017 09:41:16

ЧИЧЕ

БРАВО НА НИНОВА!!!!!!!!!!! А ТОВА ЧЕ КОМПЛЕКСИРАНИЯ МИШОК СЕ КРИЕ ОТ ДЕБАТ......НА ВСИЧКИ Е ЯСНО!!!!!! С ТАКИВА СЕРВИЛНИ ЖУРНАЛЯ ......МУ Е МНОГО УДОБНО.....ДА МУ ЗАДАВАТ ...ОТГОВОРИ!!!

07.03.2017 09:00:52

Анонимен

Абе това джурналистите се силно объркани бе. Да не би дебатите между Тръмп и Клинтън да бяха на ниво експерти а двамката да си шмъркаха кайвето отстрани и да ръкопляскаха? Кой от кандидатите за президент на САЩ излезе първо с министрите си и рече, че това са ми министрите? Те министрите на Тръмп все още ги назначават и уволняват а негово "Боково светейшество" си измисля някакви си простотии, ама не му се получава. А че е страхливец е повече от очевадно, факт!

07.03.2017 09:00:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.