• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Нинова към тютюнопроизводителите: Винаги оставам ваш защитник

Нинова към тютюнопроизводителите: Винаги оставам ваш защитник

/КРОСС/ Нашите отношения отдавна са излезли извън политиката, те са изпитани в добро и зло. Била съм с вас на нивите, когато сеехте тютюн, била съм в къщите ви, когато го нижехте, бяхме заедно в стачките, когато Цветанов ви мачкаше и развеждаше по полицейските управления. Може да не съм свършила всичко, което сте очаквали от мен, но бях почтена с вас и ще остана такава и в бъдеще. С тези думи и наричайки ги приятели, Корнелия Нинова, водач на листата на Коалиция „БСП лява България" в София-област, се обърна към тютюнопроизводителите в село Дебрен.

„В парламента ще бъда вашият глас, но днес имам нуждата от вашата подкрепа - за БСП и за Кристиaн Вигенин. Познавам го добре, той ще брани вашите интереси и заедно с него ще отстояваме позицията, че тютюнът има бъдеще в България, че с почтения и тежък труд, вие вкарвахте в бюджета 2 млрд. лв. Вашата продукция се търси в цял свят и България трябва да защити интереса и в национални доплащания за тютюна. Където и да съм, каквато и да съм в този живот, винаги оставам ваш защитник", заключи Корнелия Нинова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Краси

Вярно си е, че изнасяме тютюн и за чужбина. този отрасъл трябва да се финансира по-сериозно, защото е много доходоносен.

21.09.2014 17:14:12

Яница

Герб ги изнудваше както винаги, но виждаме, че от БСП им отдават заслуженото внимание. Ако спечелят съм сигурна, че ще им осигурят и финансиране, и пласиране на продукцията навреме.

21.09.2014 17:08:30

Димо

Отглеждането на тютюн е една доста неблагодарна работа. Въпреки това десетки семейства се препитават с този занаят. Вместо да ги ценим, държавата иска да ги заличи. Нека бъдат честни и не признаят колко милиарда годишно събират от тютюневите акцизи!

21.09.2014 17:06:04

Соня

Нинова и Вигенин са млади, отговорни, позитивни и работливи хора, които няма да предадат доверието на хората. Аз ги подкрепям и двамата.

21.09.2014 17:04:40

Янаки

Имахме производство на първокласен тютюн. Имахме пазари, имахме всичко. А сега какво стана с горките хора - репресирани, ограбени и често трудът им остава на вятъра. А цигарите - пълен качак. Права е Нинова.

21.09.2014 17:02:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.