• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Нинова: България чака от нас алтернатива на управлението, няма кой друг да я даде

Нинова: България чака от нас алтернатива на управлението, няма кой друг да я даде

/КРОСС/„България чака от нас алтернатива на управлението, няма кой друг да я даде". Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в аула „Максима" на УАСГ, където тя проведе среща със социалистите от столичната организация на левицата. Пред събралите се тя обясни какво ще очаква от всички, за да помогнем на страната си. „Обещавам ви работа, пот и сълзи, но вярвам, че накрая сълзите ще бъдат от радост от победата и радост от това, че ще променим България и ще и дадем надежда и перспектива на хората", категорична бе тя.

Пред събралите се социалисти Корнелия Нинова обясни целите на БСП. „Едната е да превърнем БСП в сила, като я променим, а втората е променената и силна левица да промени България", обясни тя.

По думите й членовете са истински важни за партията. „Вашият глас ще определя ключови политики в БСП. Затова стартирахме и вътрешнопартийното допитване за президентската кампания, за да може всеки от вас да си каже мнението. Приемете президентските избори като трамплин за предсрочни парламентарни избори, че нашата победа на президентските е трамплин, за да победим и на парламентарните", категорична бе Нинова. Тя помоли членовете да не я номинират за президентските избори, защото е поела ангажимент, ако бъда избрана за председател на БСП, да изведе левицата до победа на парламентарниа вот. „Аз съм последователен човек и няма да се отклоня от поетия ангажимент. Няма да гоня лична кариера и да оставя това, което съм обещала пред цялата партия", категорична бе тя.

„На Конгреса казахме, че ще направим комуникационна революция, което означава да отворим партията към всички, които представляваме, към работници, млади хора, студенти, майки", заяви председателят на БСП. Тя обясни, че към момента са проведени над 20 срещи с различни структури, като в тези срещи е търсена подкрепа и експертиза. „За да може да предложим алтернатива на това управление", категорична бе тя.

Нинова коментира и актуалния въпрос с референдума във Великобритания. "БСП уважава решението на британските граждани. Това е урок за ЕС - обикновения гражданин не го приема в сегашния му вид и съюза трябва да се промени. Ние искаме от нашето правителството анализ за въздействието на случилото се върху страната", подчерта лидерът на левицата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.