• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Корнелия Нинова: Ние ще победим!

Корнелия Нинова: Ние ще победим!

/КРОСС/През цялото време имах усещането за втора серия на кампанията на Румен Радев. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, гост на "Нова телевизия".
Тя бе категорична - че победа за БСП е първото място на изборите. Вече има три екипа, които са готови да реализират този план. "Ние ще победим", увери Нинова.

Ще отменя постановление 208 за заселването на бежанци, ще прекратя концесията за "Летище София", също така веднага ще оттегля жалбата на МС срещу увеличението на винетките и ще призова президента Румен Радев за свикването на консултативен съвет по национална сигурност, заяви лидерът на БСП.

Тя бе категорична - семействата с деца ще плащат по-малко данък. Това ще струва към 200 милиона, обясни тя. Отговорът не може да бъде еднозначен - ще вдигаме данъците, направи извод тя. Между 7000 и 10 000 души са тези, които получават месечти доходи над 10 000 лв., на които данъкът ще бъде увеличен на 20 на сто.

Най-близки по платформа са ни Патриотичния фронт. Тя бе категорична, че БСП няма да влиза в безпринципни коалиции. Затова и с партия ВОЛЯ на Веселин Марешки социалистите няма да си партнират.

Два пъти направихме грешки с коалиции с ДПС - трети път няма да има, бе категорична лидерът на БСП.

Нинова обясни случая с изказването "демокрацията ни отне много".

Тя разказа, че той е от предизборна среща в Хасково, на която била заедно с Елена Йончева. И от нейното изказване се използвала само първата част.

"Грешките на прехода са грешки на целия политически елит. Доведоха до тази паралелна държава, която краде от всички нас. Ние смятаме, че трябва да променим България. И направихме първата крачка - избора на президента Румен Радев, защото осъзнахме, че има друг тип държавен глава. Направихме и промяна в партията. Коя партия си избира сама лидера. И ограничи мандатите на този лидер", каза Нинова.

"Крадецът вика - Дръжте крадеца!" Така Нинова коментира думи на Борисов срещу БСП. И припомни, че той самият е напуснал работата си в МВР, за да остане член на БКП. Че Лиляна Павлова е внучка на партизанин, а Цецка Цачева - бивш партиен секретар.

Лидерът на БСП отговори и на въпроси, свързани с уволнението на Иван Гарелов като съветник на премиера Огнян Герджиков.

"БСП няма да управлява с есемеси. Това е част от статуквото", каза Корнелия Нинова. 200 % твърдя, че е имало есемес, защото вярвам на хората, които го споделиха, каза Нинова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Нищо не казва за партийните субсидии и мажоритарния вот! И за връщането на казармата, което е условие за коалиция с Патриотичния фронт...

23.03.2017 14:23:31

Другарката е смахната.

23.03.2017 11:51:52

Анонимен

Да се краде не е грешка, а престъпление г-жо Нинова. Затова трябва всички да си ходите.

23.03.2017 10:00:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.