• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Корнелия Нинова: Ако БСП спечели изборите, логично е лидерът да е премиер

Корнелия Нинова: Ако БСП спечели изборите, логично е лидерът да е премиер

/КРОСС/ Ако БСП спечели изборите, най-логично е лидерът да е премиер, заяви в интервю за БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя допълни, че е готова за премиер, но "това не е самоцел". "Мисля, че е дошло време БСП да управлява. Виждаме, че имаме почти равен авторитет или подкрепа заедно с ГЕРБ. И да, БСП е готова да поеме управлението на страната", каза Нинова.

На констатация от водещата, че БСП започват предизборната си кампания с големи обещания Нинова възрази, че това всъщност са "реални ангажименти". "Когато сме управлявали, сме го правили", коментира обещанията си за справедливост, възмездие, повишаване на пенсии, опрощаване на лихви за жилища на млади семейства, отнемане на блага на привилегированата класа, и т. н., които се съдържаха в декларацията на БСП за закриване на 43 Народно събрание днес.

От днес сме обективно в предизборна кампания, посочи Нинова и обяви, че още преди две седмици БСП е започнала обсъждане на предизборната си платформа. "Искаме да отидем на избори с една реалистична програма.

Помолена да коментира обвиненията на ГЕРБ, че е "мадам Лъжа", Нинова зяви: "Факти няма как да обориш. "Мадам Лъжа" не е оборване, а бягство от спора, защото нямаш аргументи."

Нинова декларира, че БСП няма как да управлява в коалиция с ГЕРБ, защото нямат нито една допирна точка.

Корнелия Нинова подчерта, че БСП, която подкрепи президента Румен Радев, няма отношение към служебния кабинет, а за новия президент каза: "Каквото той каже, го прави".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Дано българинът не е толкова късопаметен , дано не залитне по тез патологични лъжци !!! Ще........ще....... ще......... и после национална катастрофа . И ако имате по край вас пенсионери ....продухайте им ушите и им отворете очите

26.01.2017 22:21:30

Анонимен

Първо трябва да отиде на психиатър!!!

26.01.2017 21:21:51

Анонимен

Всичко, което предлага тази мадама, вече го пробва френският президент Оланд върху французите. Резултат - най-катастрофалния френски президент и катасрофирала френска икономика. Навремето, Гей Станишев превеждаше и повтаряше предизборните речи на Оланд за да го изберат, но се оказа, че българският народ излезе по-мъдър от франсетата. Да видим как ще минат лъжите на Курнелия този път?!

26.01.2017 21:05:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.