• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Лидерът на БСП: Предлагаме алтернатива на системата

Лидерът на БСП: Предлагаме алтернатива на системата

/КРОСС/ Не предлагаме алтерантива на ГЕРБ, а алтернатива на системата. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на Националното съвещание на партията.

По думите на Нинова тази система ни убива, както са казали майките на деца с увреждания и тя не може да бъде кърпена повече. Според нея тази система е създадена в годините на прехода, за което всички партии имат принос, цитира телевизионния Канал 3.

„Днес не се обръщаме към политическите си опоненти. Днес ние се обръщаме към народа си. Можем ли да събудим и обединим националната си енергия, да сложим край на прехода и да очертаем хоризонт, друг път за развитие на България. Имаме ли сили да се освободим от разделението от миналото - българи срещу българи и да се обединим българи за бъдещето", попита Нинова.

Тя посочи, че БСП не претендира, че са най-умните, всезнаещи и единствени.

„Днес се обръщаме към всеки наш сънародник. Чуйте идеите ни. Ако имате желание, по Иван-Вазовски, който с каквито сили и компетенции разполага, да се включи в този процес. Някои от идеите ни ще бъдат оспорвани и нека да бъде така. Някои ще ядосат определени кръгове и интереси. Ще има съпротива. Предупреждаваха ни за това. През цялото време казвах на екипите, които работеха: „Не се стъписвайте пред имена и групировки", каза Нинова. Тя посочи, че им е казала да мислят за интереса на българина и за суверенитета на България.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Като чета какво се пише веднага, си мисля че толкова хората са заблудени че Б.Б. няма алтернатива, че вече всичко е загубено. Няма вече здраво мислещи хира, а само манипулирани или направо зомбирани

21.07.2018 20:16:53

Анонимен

Миналото се завръща....... Другарю Живков ама ние деца нямаме тук а Вие детска градина ще откривате.... -Спокойно другари..Партията и деца ще ви направи.. виц от алманаха/ /Златната решетка/

21.07.2018 19:38:14

Анонимен

По тази схема работехме 45 години Това ми прилича на най-новия насрещен план. Едно време при бай Тошо на всеки 4 години ни изкарваха един такъв. После 2-3 години ни обясняваха какво не сме разбрали, поради което не бил сработил. После се започваше подготовката за нов конгрес, на който ни изкарваха новото творение на Партията (майка и мила!), което вече напълно сигурно, ама ти майка и баща, абсолютно напълно сигурно щяло да сработи....и после по старата схема до другия конгрес. Така я продължавахме докато накрая излезе, че са фалирали страната три пъти!

21.07.2018 19:37:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.