• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Нинова в Хаджидимово: Винаги ще имате нашата подкрепа за земеделието

Нинова в Хаджидимово: Винаги ще имате нашата подкрепа за земеделието

/КРОСС/ "Когато бях ваш депутат, не ви предадох. Заедно минахме през много изпитания. Заедно се борихме да спасим поминъка ви. Правих го, защото бях убедена, че е добре за страната ни и за вашите семейства - да имате препитание. Затова съм и тук днес". Това заяви в Хаджидимово лидерът на БСП Корнелия Нинова.

По думите й хората от област Благоевград са я направили истински народен представител, като са й дали подкрепа за защитата на района.

"БСП иска българска икономика и производство, българска храна на трапезата. Винаги може да разчитате на подкрепата ни за земеделието", каза още Нинова.

Тя допълни, че достойните доходи вървят с икономиката, а тя - с образованието - за фирмите да има кадри, а за младите - работа, за да останат в страната. Председателят на БСП припомни, че пътят към промяната е започнал миналата година с издигането на Румен Радев, който вече е президент.

„С още по-голяма гордост го казвам днес, защото той спира концесията на летище „София". Благодаря и се гордея, че Ви предложих за президент", обърна се Нинова към държавния глава.

Тя беше в Хаджидимово заедно с кандидата за народен представител от "БСП за България" - Тома Томов и Велислава Дърева.

„Заедно сме по-силни от тези, които са против нас". Това заяви Тома Томов, водач на листата на „БСП за България".

Според него битката свършва на изборите и ще има невероятен тътен. „В преддверието сме на гневна и безпощадна българска пролет. Хората отхвърлят корумпираната и политическа класа. Хората негодуват, че децата им са в чужбина", посочи той.

„Тук съм, за да подкрепя Тома Томов и листата ни. В парламента трябва да има умни, почтени, честни, образовани, интелигентни хора. Това не е битка просто за следващия парламент, а за българската държава". Това заяви Велислава Дърева пред събралите се. Тя подчерта, че денят за размисъл е Благовещение.

„Да направим така, че на изборите да чуем благата вест - победа", призова тя.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.