• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Корнелия Нинова: Историческата истина е една и не може да бъде пренебрегвана и преиначавана

 Корнелия Нинова: Историческата истина е една и не може да бъде пренебрегвана и преиначавана

/КРОСС/ Борисов мълчи за думите на Заев, че "Илинденското въстание е македонско".

 „Изчаках няколко дни премиерът да реагира на думите на македонския му колега Зоран Заев, че "Илинденското въстание е македонско", но той мълчи и до днес.

Затова поемам отговорността да кажа следното: личното ми приятелство с г-н Заев, общите идеи и съвместната работа между БСП и СДСМ, общото бъдеще на двете страни като част от Европейския съюз и НАТО са много важни и ние държим на тях, но историческата истина е една и не може да бъде пренебрегвана и преиначавана“.

Това написа във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова.  Тя подчерта, че разбира сложната вътрешнополитическа ситуация в Република Македония, предстоящия референдум и деликатните баланси, но подчерта, че те не трябва да се решават за сметка на България и да не се поставят на изпитание крехките основи на добросъседството, градени с труд и надежда през последната година.

„Призовавам премиера Борисов да се откаже от политиката на мълчаливо съгласие с такива изявления, защото по-късно това може да се върне като бумеранг срещу България“, заявява още Нинова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Онзи, македонстващият и другия - герберо-джендърския ИДИОТ, могат да ВЪРВЯТ НА МАЙТАТА СИ!!! Кеф им заедно - за ръчичка, кеф им поотделно!!! ИЛИНДЕНСКО-ПРЕОБРАЖЕНСКОТО ВЪСТАНИЕ беше въстание на БЪЛГАРИТЕ, ЖИВЕЕЩИ ОТКРАЙ ВРЕМЕ ПО ОНЕЗИ МЕСТА, ОСТАНАЛИ ПОД ТУРСКО РОБСТВО!!! БКП под влиянието на коминтерновци насилствено македонизираха българите от Пиринско, НО именно Тодор Живков беше този, който сложи край на този процес!!!

08.08.2018 21:40:28

Анонимен

КАКА ДА КАЖЕ ЗАЩО ПРЕДИ НЕЙНАТА ПАРТИЯ НАПРАВИ БЪЛГАРИ НА МАКЕДОНЦИ.

08.08.2018 15:40:18

Анонимен

Леле вмро-то какви върхове на научната мисъл достига! Цел "Голем Кораб" Като сте вътрешна чий го крепите в Бг?

08.08.2018 13:42:38

В.М.Р.О.

Ало-о-о, врачанската МИЗИВИРКА да си гледа и чества предателствата на четата на Ботев от прадедите й, и да не се занимава с МАКЕДОНСКОТО Илинденско въстание (1903), при което МАКЕДНОЦИТЕ скочиха в огъня за свобода правда и истина, а не за печалбарския идеологически БИЗНЕС на кобургите и БКП-ШАЙКАТА-КАТУН на "новата българска единна социалистическа НАЦИЯ" - създадена на Пленум на БКП през 1963г. от сомовитския циганин Яшар Замфиркьо - Тато ( виж проф. Тодор Балкански: Тодор Живков. Просопография на диктатора – Изд. "Знак '94", Велико Търново, 1996г. https://bit.ly/2uyjYrM ) и делиорманския мангал Пънчо Кубъдънъ!

08.08.2018 13:12:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.