• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Корнелия Нинова към Местан: Генерал Радев е български генерал и вече български президент

Корнелия Нинова към Местан: Генерал Радев е български генерал и вече български президент

/КРОСС/ Номинацията и изборът на ген. Радев не са били поставени в зависимост нито от Изток, нито от Запад. Това е номинация на БСП и го е избрал българският народ. Това каза от парламентарната трибуна лидерът на „БСП лява България" Корнелия Нинова в отговор на изказване на Лютви Местан, предаде „Фокус".
„Няма да коментирам изказвания, слухове или внушения на какъвто и да е генерал нито от Изток, нито от Запад, нито руски, нито НАТО-вски, нито друг", заяви тя. „Това е български избор, генерал Радев е българският генерал и вече български президент. Той е избран от народа, уважавайте избора на народа", подчерта лидерът на БСП.
„Що се отнася до приоритетите на БСП - те са ясни и непроменени от времето, когато БСП вкара България в ЕС до ден днешен и в бъдеще", обясни Корнелия Нинова. „Нашите приоритети са европейското бъдеще на България, но те не се връзват с вашите - териториалните, емоционални и сърдечни претенции на Ердоган към български територии, които отстоявате като политика в българския парламент", каза още лидерът на БСП.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Здравейте Българи християни! Само Тръмп Д. може да натика родоотстъпници като Местан ,там където им е местото. Да живее!

24.11.2016 18:10:34

Коко

Много жлъч г-н Колев.Не Ви ли горчи. То бива омраза но чак толкова. И то от набори като Вас. Тези същества които са изтъкани само от омраза не са човеци според мен.

24.11.2016 13:12:30

хм

Бай Николай , хващате се като удавници за сламка , я вижте и разбутайте навремето ген.Радев имал ли е Москвич или Жигули , ако "да" значи е пратеник на Москва?!

24.11.2016 12:48:27

Анонимен

Браво, Нинова.

24.11.2016 12:18:05

българин

Прости журналисти! Лютви Местан вече не е от ДПС! Той е лидер на Протурската партия ДОСТ !

24.11.2016 11:30:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.