• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Корнелия Нинова: Аз не съм Бойко Борисов да нареждам със sms-и

Корнелия Нинова: Аз не съм Бойко Борисов да нареждам със sms-и

/КРОСС/ Получих обаждане от Бойко Борисов, който ми предложи вицепремиерът Деница Златева да остане в кабинета на ГЕРБ. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание, предаде „Фокус". По думите й това е оценката на Бойко Борисов за участието на БСП в служебния кабинет. „БСП има участие в служебния кабинет, казва се Деница Златева и затова носим отговорност. Вицепремиер и министър по европредседателството, затова носим отговорности и днес пред вас заявявам, че качествата на човека, който участва в името на БСП в кабинета са оценени високо", посочи Нинова. Тя подчерта, че няма да допусне никога договорки и задкулисие извън общественото внимание и затова е отказала на Борисов. Според нея въпросът е принципен. „Не можем да правим никакви колаборации с управляващо мнозинство, с което нямаме допирни точки по програми. Винаги може да разчитате на нашето разбиране и гласове, когато решаваме важни въпроси", допълни лидерът на БСП.

След изслушването на служебния премиер Огнян Герджиков в Парламента, Нинова заяви, че няма да позволи да се вмени на БСП някаква вина на служебния кабинет. По думите й нито Конституцията, нито законите на страната, нито морала позволяват на политическа партия дори да е подкрепила и издигнала президент да му се меси в избора на служебен кабинет. „В тази държава ще има принципи, прозрачност и морал и ние ще ги отстояваме", заяви Нинова. Тя благодари на премиера Огнян Герджиков, че е бил коректен и че е уточнил, че не са разговаряли по никакви теми и не се е месила в работата на правителството. „Аз не съм Бойко Борисов и нито с sms-и, нито със срещи с вас, нито с обаждане към вас, никога не бих си позволила намеса в работата ви", каза тя.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Щото си никоя.Щото ти да говориш за морал е смешно.Щото се правиш на ощипана.Щото чакаш разпореждане от руски другари

22.04.2017 08:20:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.