• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

"Илюзионисти номер 1 в Русия" - Братя Сафронови, идват в България с магично шоу, от което изчезват зрители

"Илюзионисти номер 1 в Русия" - Братя Сафронови, идват в България с магично шоу, от което изчезват зрители

/КРОСС/ Братя Сафронови - илюзионисти номер 1 в Русия, ще накарат 9 зрители от публиката да изчезнат! Един от най-зрелищните номера на магьосниците се казва "Изчезване на зрители", а създаването на подобна илюзия отнема повече от 5 години всекидневна работа. Илюзионистите ще поканят 9 души от залата, избрани на случаен принцип и ще ги накарат да изчезнат от сцената и за броени секунди ще ги „телепортират" в другия край на залата.

Братя Сафронови споделиха, че „Най-трудните фокуси са тези, свързани с физическа подготовка и каскади, в които рискуват живота си „, а на българските зрители пожелават „Да правят добрини и да им се случват вълшебства".

По време на новата си мащабна продукция "Мълния" на 11 февруари в София, НДК зала 1, и на 13 февруари във Варна - ДКС, Братя Сафронови ще покажат едни от най-зрелищните номера като "Телепорт", "Изчезване на зрители", "Разполовяване", "Горещи метални прътове" и др.

"Горещи метални прътове" е изключително опасен и зрелищен номер, който държи зрителите в напрежение през цялото време! При изпълнението му, асистентка на илюзионистите се помещава в кутия, през която мълниеносно минават подпалени, метални прътове. Всички декори и помощни материали се показват на зрителите подробно преди всеки номер, за да се убедят, че няма измама - само илюзия.


Братя Сафронови - илюзионисти номер 1 в Русия, са за първи път в България, по покана на Degris Events.

В мащабното, фантастично шоу „Мълния", иновативните технологии се преплитат с илюзия, магия, вълшебство и каскади.

&feature=youtu.be

Шоу-спектакълът „Мълния" е подходящ и за възрастни и за деца.

Престижното списание „FORBES" обяви Братя Сафронови за „Илюзионисти номер 1 в Русия". Братя Сафронови са победители и в номинациите: World Best big illusion от международния фестивал Wizard trophy, „Най-добро илюзионно шоу" на ежегодната церемония на Fashion TV, носители са на премия за „Принос към световната илюзия" - Wizard trophy.

Едни от най-впечатляващите номера на Братя Сафронови са:

„Ходене по стена" - номер в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м при температура минус 20 градуса по Целзий.

„Опасен влак" - номер в който през Илия Сафронов минава влак, а в кулминацията той остава невредим. Илюзията е готвена повече от три години.

„Преминаване през стена" - номер в който Сергей Сафронов преминава през тухлена стена на сграда, след което илюзионистът се показва през прозореца и.

„Измъкване от аквариум под вода" - номер в който Сергей Сафронов излиза от тесен аквариум пълен с вода за 1:30 мин., освобождавайки се от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г.

За последните 15 г., магическите шоу-спектакли на Братя Сафронови са изумили повече от 5 милиона зрители по света.

Билетите се разпространяват в касите на НДК (София), ДКС (Варна), мрежата на Eventim, OMV, Office1, Orange, каса на Eventim в The Mall.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.