• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Изискан коктейл и грандиозно модно шоу за екслузивното октриване на „THE FASHION LAB” в NOTOSGALLERIES в SOFIA RING MALL

Изискан коктейл и грандиозно модно шоу за екслузивното октриване на „THE FASHION LAB” в NOTOSGALLERIES в  SOFIA RING MALL

/КРОСС/ За пръв път магазинът notosgalleries се превръща в бляскав моден подиум, на който талантливи български дизайнери имат удоволствието да представят последните си колекции.

„Fashion Lab" е първият по рода си иновативен проект на notosgalleries the art of fashion, който успя да обедини български дизайнери, медии, лоялни клиенти на магазина и специални гости под светлините на прожекторите на 19 април.

Най-актуалните тенденции на български брандове по червения килим, приятна музика и бляскаво ревю, събраха на едно място едни от най-големите ценители на модата и красотата. На събитието бяха предвидени и тематични корнери за българските дизайнери, където всеки заинтересовен получи повече информация за творческата линия на самия бранд.

Sofia Ring Mall предложи доза свежо пролетно настроение, потапяйки светския елит на София отблизо в изкуството на модата. notosgalleries се бяха погрижили да осигурят за своите вип-гости стена на славата, така и бе даден старт на модната вечер. Атрактивните модели на модна агенция „Визаж" представиха индивидуалните дизайнерски решения на българските брандове: Provocative, Pendari, CK Fashion Cveta Kuseva, Ambitsia, Meme more и Нов Български Университет.

The Fashion Lab е място, където културата, образованието и талантът се съчетават в едно и предлагат изключителен опит в света на модата. По червения килим минаха Жени Калканджиева, мис България Вселена 2000 Маги Вълчанова, певицата Соня Немска, бизнес дамата Ирена Комитова и много други популярни личности и почитатели на модата. notosgalleries направи поредна крачка в своето развитие, подкрепяйки младите талантливи дизайнери и пренасяйки своите лоялни клиенти в изкуството на обещаващата българска мода.

Грандиозното модно шоу на notosgalleries затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира и подкрепя ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти, и се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Стига с тези англицизми. Трябва ли всеки ден да ни се напомня, че сме англосаксонска КОЛОНИЯ. Толкова ли сме долни и презрени та да се кланяме до земи на най-големите колониални държави -Англия в миналото , а сега и на САЩ.

20.04.2018 17:52:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.