• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

LG представя разширената си линия 1MS ULTRAGEAR IPS монитори на IFA 2019

LG представя разширената си линия 1MS ULTRAGEAR IPS монитори на IFA 2019

/КРОСС/ На IFA 2019, за първи път в Европа LG Electronics ще представи разширената си линия UltraGearTM, с време за реакция от 1 милисекунда, IPS NVIDIA® G-SYNC® гейминг монитори, проектирани специално за всички запалени геймъри. Последното допълнение към водещата линия на LG от ултра бързи IPS гейминг дисплеи ще бъдат разкрити за първи път в Берлин от 6 до 11 септември, следвани от наличие на продуктите на ключови пазари в Европа и Северна Америка в четвъртото тримесечие от годината.

Всички UltraGear монитори на LG са проектирани за доставяне на вълнуващо гейминг преживяване с невероятното си качество на картината, което сега се съчетава и с удивителното си време за отговор. Новият UltraGear 1ms IPS Gray-to-Gray (GTG) монитор (модел 27GN750) може да се похвали с най-бързата честота на опресняване (240Hz) в линията, доставяйки необходимата скорост за победа в днешните игри.

Този 27-инчов монитор впечатлява с отлично качество на картината, с което са известни IPS дисплеите на LG, произвеждайки реалистични Full HD изображения с богати, естествени цветове и постоянен контраст в широкия зрителен ъгъл. С помощта на HDR10, както и на плавни изображения без накъсване, благодарение на NVIDIA G-SYNC Compatible* и Adaptive-Sync, този монитор доставя перфектен баланс от изпълнение и цена за всички сериозни геймъри.

Мониторът 27GN750 на LG се присъединява към съществуващите модели 38GL950G и 27GL850, и двата от които използват технологията Nano IPS, за да доставят точно цветово възпроизвеждане и широка цветова гама, която покрива 98% от цветовото пространство DCI-P3.

С изображения без накъсване, висока резолюция, ултра бързо време за отговор и честота на опресняване от 144Hz (с възможности от 174Hz при модел 38GL950G), мониторите UltraGear Nano IPS предоставят изпълнението и функциите, които позволяват на геймърите да преживеят действието. Модел 27GL850 е съвместим с NVIDIA G-SYNC и поддържа HDR10, докато модел 38GL950G поддържа NVIDIA G-SYNC процесори и VESA DisplayHDRTM 400, както и има NVIDIA сертификат.

Всичките три монитора UltraGearTM включват специфични за игрите опции като Dynamic Action Sync mode, Black Stabilizer и Crosshair, като последният е предназначен да повиши точността в FPS игрите.

От 6 до 11 септември посетителите на щанда на LG на IFA в зала 18 в Messe Berlin могат да се убедят сами в това какво прави светкавичните монитори на LG задължителни за запалените геймъри. Следвайте дейностите на LG на IFA в социалните мрежи с #LGIFA2019.

Спецификации:

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.