• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

"Нормална държава" няма да излъчи кандидат за президент, на втори тур ще подкрепи противника на ГЕРБ

"Нормална държава" няма да излъчи кандидат за президент, на втори тур ще подкрепи противника на ГЕРБ

/КРОСС/ Партия "Нормална държава" няма да излъчи кандидат за президент и няма да подкрепи никой на първи тур. На втори тур ще подкрепи кандидата, който е срещу ГЕРБ.

Това стана ясно от думите на лидера на партията Георги Кадиев.

Вместо върху президентската кампания, партията ще се фокусира върху антикорупционната си кампания "Подай сигнал за корупция".

Опитваме се да създадем усещането у хората, че има кой да се бори с корупцията. Това, което ние можем да направим, е да отработим тези сигнали и да ги подадем към съответните институции, и да проследим дали е свършено нещо. Решението на партия „Нормална държава" е да няма кандидат за президент, каза Кадиев. 

Той обаче е убеден, че управляващата партия ГЕРБ не трябва да спечели президентския вот.

Партия "Нормална държава" няма да подкрепи никой на първи тур. Най-вероятно предстои да вземем решение, но ще подкрепим кандидата, който е срещу ГЕРБ на втори тур, тъй като считаме, че управляващата партия не би трябвало да спечели и тези избори, каза още Кадиев. 

Категорично има избор в ляво. Аз виждам поне три кандидатури. Едната е на ген. Радев и още две кандидатури, произлезли отново от лявото пространство. На мен винаги ми се е струвало невероятно да се стигне до еднинна кандидатура. Просто прекалено малко време е минало след разделянето, за да се съберат отново. Но голямото предизвикателство на всички партии е да не позволят управляващата партия да има свой президент, коментира още Георги Кадиев. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.